Allfilm otsib praegu taustanäitlejaid 27. juuniks, aga ka ajavahemikuks 29.06 - 30.06 ning tõenäoliselt filmitakse ühel mainitud kuupäeval ka stseeni, kus sõidetakse tankiga läbi trammi. See võibki olla filmi üks suurimaid märulistseene, mis just Tallinnas üles võetakse.

Arvestades, et Nolan on suur Bondi-filmide fänn, siis meenutab see kõik 1995. aasta Bondi-filmi "Agent 007: Kuldsilm" ("GoldenEye"), kus Pierce Brosnan Peterburis tankiga ringi kihutas. Seda filmiti kuus nädalat nii Peterburis kui ka Inglismaal asunud stuudios.

Pole teada, kas filmis sõidab tankiga Robert Pattinson, samuti pole ka selge, kas seda filmitakse järgmisel nädalal Pärnu maanteel või hoopis juulis Laagna teel.

Eesti valitsuselt 5 miljonit eurot tagasimakseks saanud "Tenet" on Nolani seni kallim originaalfilm ning karjääri teine suurima eelarvega film Batmani triloogia viimase osa "Pimeduse rüütli taastulek" ("The Dark Knight Rises") järel. "Teneti" elarve on väidetavalt 225 miljonit dollarit.

Nii parima originaalstsenaariumi, režii kui ka parima filmi kategooriates karjääri jooksul viiele Oscarile kandideerinud režissöör Christopher Nolani jaoks on osaliselt ka Eestis filmitav "Tenet" 11. film.

"Tenet" linastub 2020. aasta 17. juulil.