Kuulutuses on kirjas, et Allfilm otsib suvel toimuva välismaa filmiprojekti jaoks kehadublante, kes näeksid sarnased välja filmi näitlejatele ja kelle tööks oleks enne päris näitleja võtteplatsile saabumist kaameraga proove teha.

Samas pole täpsustatud, mis filmiga on tegu ning näidetena tuuakse kuulutuses välja ühe modelli, Sam Claflini, Ewan McGregori ja Mélanie Laurenti fotod, sest otsitakse just neile sarnanevaid inimesi, kuigi need tuntud näitlejad Nolani filmis kaasa ei tee.

Arvestades, et Nolani filmis on peaosades John David Washington, Robert Pattinson, Aaron Taylor-Johnson ja Elizabeth Debicki, siis ei pea kaua nuputama, et mõista, mis filmi jaoks Allfilm kehadublante otsib.

Kuulutuses lisatakse, et osavõtt on tasustatud ning kandideerima oodatakse kõiki kuulutuse kirjeldusele vastavaid inimesi. Lisaks on vajalik ka hea inglise keele oskust, et võtetel juhendamisest aru saada.

Algus" ("Inception"), "Tähtedevaheline" ("Interstellar"), "Pimeduse rüütli" triloogia, "Dunkirk", "Memento", "Unetus" ("Insomnia") ja "Lõppvaatus" ("The Prestige") režissöör Nolani eepilise spioonimäruli "Tenet" võtted toimuvad kokku seitsmes erinevas riigis, sealhulgas ka Eestis.

Kõige tähtsamad võttepäevad Eestis toimuvad ajavahemikus 17-20 juuni ning leiavad aset Tallinna kesklinnas, Linnahallis ja plaanis on ka filmida Laagna teel. Võtted toimuvad veel ka juuni lõpus, juuli alguses ja juulikuus pikemalt.

Filmis teevad kaasa Robert Pattinson, Elizabeth Debicki, John David Washington, Aaron Taylor-Johnson, Kenneth Branagh, Michael Caine, Dimple Kapadia, Clémence Poésy jpt..

"Tenet" linastub 2020. aasta 17. juulil.