Mallukas tunnistas, et tihtipeale ütlevad võhivõõrad inimesed talle kogemata tere, sest neile esmapilgul tundub et Mallukas on ju tuttav inimene. Brigitte rääkis seepeale loo, kuidas nad Märt Avandiga TV3 maja ees kohtusid. “Ühtegi projekti pole me kunagi koos teinud. Ta ütles mulle tere, ma ütlesin talle tere vastu. Kuulsate inimeste puhul, kui sa jõuad kuhugi A või B kategooriasse… näiteks kui sa näed Merle Palmistet postkontoris,siis ütled talle tere, sest ta on Merle Palmiste ja sina oled sina…ja see on okei kui te teretate! Sellistel hetkedel ma tunnen, et I have made it. Kui Evelin Võigemast ütles mulle tere, ma helistasin emale ja ütlesin, et nüüd ma olen päriselt kuulus!”

Mallukas aga tõi Brigitte kiiresti maa peale tagasi: “Võib-olla nad teevad sinuga nii nagu mina teen võõrastega — ma ütlen lihtsalt tere, kui ma näen, et nad vahivad mind.”

Vaata Jesper Parve “Otse ja ausalt” podcastist veel, miks Mallukas ja Brigitte enda arvates edu on saavutanud ning mida soovitavad neile, kes neid poes või mujal avalikus kohas salaja jõllitama jäävad.