Koostöös TV3 alustas Elisa Seriaali valikus kodumaiste hittseriaalide ettevaatamise pakkumist.

“Elisa Elamuse Seriaalimaailma kliendid näevad nüüd kõiki olulisi Eesti hittsarjasid oluliselt varem, kui need normaalajal eetrisse jõuavad. Seda tänu sellele, et Elisa loob klientidele otse- ja järelvaatamise kõrvale uue vaatamisvõimaluse, milleks on ettevaatamine,“ sõnas Elisa erakliendiüksuse juht Andrus Hiiepuu. „Kui nüüd pikemalt Eesti televisiooni ajalugu vaadata, on kogu aja jooksul toimunudki kolm suurt murrangulist uuendust. Eesti televisioon sai alguse aastal 1955 otsevaatamisega, alates aastast 2010 tekkis järelvaatamise võimalus ning aastal 2019 on Elisa loonud uue trendi – ettevaatamise.”

Elisa TV-teenuste valdkonna juht Silver Soomre ütleb, et Elisa poolt läbiviidud kliendiuuringust on näha, et pea pooled Elamuse kasutajad leiavad, et Elisa Elamuse temaatilised maailmad lihtsustasid nende jaoks huvipakkuva sisu leidmist ja igakuistest järelvaatamise teletoppidest nähtub, et enim hindavad televaatajad just kodumaist sisu. „Ettevaadatava sisu lisamine on järgimine loogiline samm pakkumaks klientidele veelgi paremat ja kõige personaalsemat teleteenust, mis Eestis saadaval,“ kinnitas Soomre.

„Elisa Seriaalimaailma start on olnud väga tugev ja TV3 on hea meel, et meie parimad saated ja sarjad on kättesaadavad ka neile, kes traditisioonilist teleteenust ei tarbi, kuid soovivad sisu nautida maratonvaatamise vormis ja teistest varem,“ ütles AS All Media Eesti partnersuhete juht Martin Rungi. TV3 programmijuht Raimo Kummer tõdeb, et kuigi lineaartelevisioon on jätkuvalt populaarne, on tal hea meel, et Elisa on loonud otsevaatamise kõrvale kaasaegse ja ägeda võimaluse TV3 kvaliteetse sisu ettevaatamiseks.

Lisaks ettevaadatavale sisule leiab Seriaali valikust laia valiku populaarseid kodumaiseid seriaale nagu "Kättemaksukontor", "Tujurikkuja", "ENSV", "Alpimaja", "Padjaklubi", "Väikelinna detektiivid", "Miks mitte!?", "Litsid", "Papad mammad", "Riigimehed", "Ohtlik lend", "Tuulepealne maa" ja paljud teised läbi aegade vaatajaid telerite ette naelutanud menukid - kõik hooaegade kaupa, alates esimesest osast ja reklaamivabalt!

Ettevaatamine on osa möödunud aastal turule toodud Elisa Elamuse Seriaalimaailmast kaabelteenuse klientidele, mis lihtsustab oluliselt seriaalide vaatamist. Seriaali valik on uus kuutasuline teenus, kus lisaks eksklusiivsisule leiad oma lemmiksarjad hooaegade kaupa ja täiesti reklaamivabalt. Seriaali valiku sisu on pidevas muutumises ja vähemalt kord kuus lisandub sinna populaarseid kodumaised ja välismaiseid telehitte.