18. aprillil esmalt välja kuulutatud filmide hulgas "Ükskord Hollywoodis" veel polnud. Põhjuseks oli tol hetkel see, et filmi montaaž oli pooleli ning Tarantino üritas filmi mai alguseks valmis saada, mis tal ilmselgelt ka õnnestus ning nüüd suundub ta võitlustulle, kust võib koju viia oma teise Cannes'i peaauhinna Palme d'Or.

Esimest korda võitis Tarantino film ühe kõige olulisema filmiauhinna 1994. aastal, kui festivali võistlusprogrammis linastus režissööri teine linateos "Pulp Fiction". "Ükskord Hollywoodis" linastubki Cannes'i filmifestivalil 25 aastat pärast "Pulp Fictioni" esilinastust. Filmi pikkus on kaks tundi ja 45 minutit.

Film leiab aset 1969. aastal ja selle keskmes on raskustes rabelev näitleja Rick Dalton (Leonardo DiCaprio) ja tema parim sõber, kes on ühtlasi Ricki kaskadöör, Cliff Booth (Brad Pitt). Mehed üritavad endale kõigest väest Hollywoodi karmis filmitööstuses nime teha. Küll aga juhtub nii, et Charles Mansoni (Damon Herriman) sekt tapab Ricki naabri, kelleks on lapseootel näitleja Sharon Tate (Margot Robbie).

Filmis teevad kaasa veel terve posu Hollywoodi staare nagu näiteks Al Pacino, Emilie Hirsch, Kurt Russell, Dakota Fanning, Timothy Olyphant, James Marsden, Scoot McNairy, Tim Roth, Damian Lewis, Luke Perry, Bruce Dern ja Michael Madsen.

"Ükskord Hollywoodis" linastub Eesti kinodes 9. augustil.