Kui oled Elisa kasutaja

1. "Lõks" - 2. hooaeg.

Elisa Elamuse Seriaalimaailmasse on lisanudud täna TV3-s esilinastuva “Lõks” 2.hooaja neli uut osa! Tegu on sarjaga, mida Seriaalimaailma kliendid saavad ette vaadata, enne kui need osad telerisse jõuavad! Järgmised osad lisanduvad samuti juba lähinädalatel ning loomulikult on vaadatav täies mahus ka sarja 1.hooaeg! Tegu on kodumaise põneva ja musta huumoriga vürtsitatud sarjaga politsei mõrvarühmast, kus peaosas on Pääru Oja. Alex (Pääru Oja) arvab, et politseiosakonna valemängijate paljastamisega on tema ülesanne mõrvarühmas täidetud, kuid osakonna uus juht Leevike (Peeter Oja) on teisel arvamusel. Alexi uueks ülesandeks saab välja mõelda, kuidas endistest politseinikest rahavargad Krüger (Tambet Tuisk) ja Alliksoo (Mart Nurk) kinni võtta. Igapäevaselt aitab ta Maria (Ingrid Margus) paarilisena mõrvajuhtumeid lahendada. Kuna mõrvagrupi kooseis on hõrenenud, toob komissar Leevike juurde ka uue uurija Valteri (Bert Raudsepp). Kuriteod ei ole kunagi must-valged, inimesed ei ole ainult head või halvad.

2. "Soosik"

Meie videolaenutusse on jõudnud film “Soosik”, mis kandideeris koguni kümnele Oscarile ja tõi koju parima naispeaosatäitja Oscari. Selle sai Olivia Colman, kes mängib eluloolises draamas/komöödias, 18.saj alguses Inglismaa kuninganna Anne’i , kes osaleb meeleldi ekstravagantsetel üritustel, kuid olulisemad kohustused lükkab ustava sõbratari Sarah (Rachel Weisz) kaela. Sarah kutsub palee toateenijaks veetleva nõbu Abigaili (Emma Stone). Kui need kolm kuritahtlikku naist hakkavad tunnetama armastuse varjatud piire erineval moel, saab petlikuna näiv kuninglik rahu peagi rikutud ja valla päästetakse manipulatsioonid ja salasepitsused.

3. "Pilvede all. Neljas õde”

Eesti üks vaadatuimaid seriaale “Pilvede all” sai omale järje ka kinolinal. Film võeti kinopubliku poolt hästi vastu ja nüüd on film “Neljas õde” nähtav ka Elisa videolaenutuses! Seriaalist tuttavad kolm õde Piret, Mari ja Kertu saavad ootamatult teada, et neil on üks õde veel. Rabav uudis paneb proovile peresisesed suhted ja paneb küsima, miks on ema tütarde eest oma esiklapse olemasolu varjanud. Kui ootamatult välja ilmunud õde otsustab oma ema ja kolme õega kohtuda, saavad alguse sündmused, mida keegi ei osanud oodata. Kui olete seriaali suur austaja, siis on vaatamine kohustuslik!

4. "Lõbus perekond"

Naljakuu hakkab vaikselt lõppema ja seetõttu soovitame kindlasti ära vaadata mõnus komöödia “Lõbus perekond”, kus boonusena naerutavad meid meie oma armastatud Eesti näitlejad! Tegu on Eesti-Armeenia koostöös valminud mängufilmiga “, mida saate eksklusiivselt vaadata hetkel vaid Elisa videolaenutuses! Pisut lähemalt ka filmi süžeest: peategelane Artur (Armen Arushanjan) unistab filmitegija karjäärist. Ent tema vanaisa arvates on Artur just õige mees jätkama perekonna kuulsat veiniäri. Kui aga eestlasest veinieksperdi hävitava kriitika tõttu ähvardab nende veiniäri krahh, nõustub Artur sõitma Tallinnasse, et lahendada raske olukord ning ühtlasi kohtuda ka noormehe stsenaariumi vastu huvi tundnud produtsendiga. Tallinnas satub Arturi teele iseteadev, teravkeelne ja lolluse suhtes sallimatu ettekandja Ingrid (Saara Kadak). Peagi on noored teineteisel turjas kinni ning sündmused võtavad sootuks ootamatu suuna.

Lisaks Saarale ja Armenile teevad filmis kaasa veel Merle Palmiste, Andrus Vaarik, Mattias Naan, Tigran Gevorkjan, Liina Vahtrik, Mart Toome, Andres Dvinjaninov, Elina Reinold, Ain Mäeots ning armeenia staarid Aramo, Arman Navasardjan ja Vigen Stepanjan. Mõnusat nautimist!

Kui oled TVPlay Premium kasutaja

"Dunkirk" (2017)

Kolm Oscarit võitnud põnevusdraama “Dunkirk” räägib liitlaste sõdurite uskumatust evakueerumisest Prantsusmaa samanimeliselt rannalt, kus sakslased olid nad ümber piiranud ning kogu Briti ekspeditsioonikorpust ähvardas häving.

Osatäitjad: Tom Hardy, Fionn Whitehead, Kenneth Brannagh, James D'Arcy, Cillian Murphy, Harry Styles

Režissöör: Christopher Nolan

Kui oled Telia kasutaja

1. "Troonide mäng“ ("Game of Thrones“)

Seriaali 8. hooaja esimesed kolm osa (ning kõik varasemad hooajad) on saadaval Telia HBO keskkonnas ning uued osad lisanduvad iga esmaspäeva varahommikul samal ajal USA esilinastusega.

2. Stand-up show Sander Õigus "Hoopis teine tera"

3. "Ema vaba õhtu“ ("Moms' Night Out“)

4. "Vanne“ ("The Oath“)

5. "Võluv prints“

Kui oled Netflixi kasutaja

1. "The Highwaymen"


2. "Lunatics"

3. "The Jackal"

4. "Polar"

5. "Black Summer"

Kui oled Amazon Video Prime kasutaja

1. "Suspiria"


2. "The Upside"

3. "Guava Island"

4. "Hanna"

5. "Mr. Robot"