1. “Perekond Fang” (2015)

Äärmiselt ebatavalise ülekasvatusega täiskasvanuikka jõudnud õde-venda Annie ja Baxter naasevad ebatavalise õnnetuse järel vanematekoju. Kui nende vanemad - vempude poolest tuntud tegevuskunstnikud - ühel päeval kadunuks jäävad, ei jää lastel üle muud, kui neid otsima asuda, teadmata, kas tegemist on järjekordse vembuga, või on vanemad tõelises ohus.

2. “Identideedivaras” (2013)

Piiramatu sissetulek on võimaldanud Dianal (McCarthy) Miami äärelinnas luksuslikku elu nautida - poodlemise kuninganna ostab kõike, mida hing ihaldab. Selle kõige juures on aga väike konks - ta kasutab oste sooritades Sandy Bigelow Pattersoni identiteeti, mis kuulub paraku USA teises servas elavale kontohaldajale (Bateman). Tõeline Sandy Bigelow Patterson siirdub lõunasse, et otsida nädala jooksul üles petturist naine, enne kui kogu ta maailm kokku variseb. Ent teise Sandy leidmine ei ole nii lihtne, kui ta arvas, ning sellel reisil läbi USA õpetavad nad teineteisele pidevalt uusi elutarkusi.

3. “Stiilne lahkumine” (2017)

Oscari-võitjad Morgan Freeman (“Miljoni dollari tüdruk”), Michael Caine (“Siidrimaja seadused”) ja Alan Arkin (“Väike Miss Päikesepaiste”) kehastavad Zach Braffi lavastatud komöödias “Stiilne lahkumine eluaegseid sõpru Williet, Joed ja Ali, kes kogumispensionist ilma jäädes otsustavad esmakordselt elus midagi tavatut teha. Kuna arved vajavad maksmist ja nad ei taha lähedasi alt vedada, riskib kolmik kõigega, et teha tuul alla neilt raha röövinud pangale.

4. “Perekond” (2013)

Brooklyni maffiaboss Giovanni Manzonil (De Niro) oli heaks eluks kõik olemas, kuni ühel päeval sai temast pealekaebaja. Pärast seda pole olnud vahet, kui mitu korda agent Stansfield (Tommy Lee Jones) Giovannit koos perega ümber kolib, oht on alati sabas. Kui neid kaitsev kate taaskord kaob, saadetakse Giovanni, ta abikaasa Maggie (Michelle Pfeiffer) ja nende kaks last Warren (John D'Leo) ja Belle (Dianna Agron) ühte unisesse külasse Prantsusmaal. See paistab olevat ideaalne koht, kus pääseda kurjategijate pika käe eest, kuni mitte kõige seadusekuulekam perekond naaseb oma vanade harjumuste juurde ning muutub jälle vilkuvaks tulukeseks sündikaadi radaril. Peagi asuvadki bandiidid rünnakule ja seekord on neil tõsi taga.

5. “Pohmakas 2” (2011)

Stu on abiellumas. Koos Dougi, Phili ja peatse naisevenna Teddyga kutsub Alan paraku Taisse pulma ka Alani. Pärast rahulikku ööd rannal, koos õlle ja lõkkel küpsetatud vahukommidega, ärkavad Stu, Alan ja Phil ühes räpakas Bangkoki korteris. Doug on kuurordis, ent Teddy on kadunud, korteris on vigastatud sõrmega pärdik, Alani pea on kiilaks aetud, Stu näol on tätoveering ja nad ei mäleta, kuidas see kõik juhtus. Kamp taastab oma seiklusi, külastades striptiisiklubisid, tätoveerimissalonge ja kokaiinidiileritest pärdikuid Bangkoki tänavail, üritades enne pulma Teddy üles leida.

6. “Pohmakas 3” (2013)

Möödunud on kaks aastat. Phil, Stu ja Doug elavad kodus õnnelikult ja üksluiselt. Kamba ainsa liikmena pole eluga rahul Alan. Tal pole endiselt ühtki sihti, kamba must lammas on loobunud ravimitest ning annab oma impulsiivseile mõtetele vaba voli. Alani puhul tähendab see, et piire ta ei tunnista, puuduvad igasugused filtrid ja kaine otsustusvõime. Kuni isiklik kriis sunnib teda lõpuks abi otsima. Muidugi aitavad just ta kolm parimat semu tal esimest sammu astuda. Sel korral ei ole ühtegi poissmeestepidu ega pulma. Mis saaks küll viltu minna? Ent kui see kamp teele asub, ei saa milleski kindel olla.

7. “Ropp vanaisa” (2016)

Jason Kelly (Zac Efron) peaks nädala pärast abielluma oma bossi ülivõimuka tütrega, mis tooks talle kohe kätte advokaadibüroo partnerikoha. Kuid kui ülikorraliku Jasoni ropusuine vanaisa Dick (Robert De Niro) kavaldab ta end Daytonasse kevadvaheajale sõidutama, satuvad Jasoni lähenevad pulmad äkitselt ohtu. Dick kavatseb oma elu kärarikaste korporatsioonipidude, baarikakluste ja võimsa karaokeõhtu abil täisväärtuslikult elada ning Jasoni sellele teekonnale kaasa võtta. Lõpuks avastavad ropp vanaisa ja tema viks lapselaps oma elu metsikuima ralli ajal, et neil on tegelikult teineteiselt midagi õppida ja nende vahel tekib enneolematu side.

8. “Johnny English: taassünd” (2011)

Aastaid on möödunud hetkest, mil MI-7 tippagent (Rowan Atkinson) jäljetult kadus. Mees pole sugugi surnud, ta on lihtsalt kogu selle aja lihvinud oma oskusi Tiibeti kaugeimas nurgas. Kui aga tema agentuur saab teada plaanist Hiina riigipea kõrvaldamiseks, otsitakse üles just Johnny English, kes võib olla taaskord ainus mees, kes suudaks oma ebaharilike meetoditega olukorra päästa.