“Ma läksin totaalselt paanikasse,” tunnistas ema, Heather Brough USA uudistekanalile News 5 Cleveland. “Lõpetasin tegevuse ja jooksin üles ning haarasin oma tütre sülle.” Ja siis avastas ta oma tütre põselt kolm lillakat kriimu.

Ka isa, Joshua Higgins oli juhtunust häiritud. “See oli hirmuäratav. Mul jooksid judinad üle selja, pähe tuli “mis oleks, kui…?” mõte — kas ma tõesti nägin just sellist asja?”

Paranormaalsed nähtused aga ei lõppenud. Kummitus oli lisaks nende tütrele rünnanud ka Heatherit, kes tunnistas The Sunile, et on varasemalt mitmel korral ka karjumist ja naeru kuulnud. “Kui käin duši all, kuulen, kuidas keegi jookseb trepist üles ja alla. Ühel hommikul ärkasin üles, et tööle minna ja tundsin nagu keegi oleks mind kägistanud,” meenutas naine.

Higginsi isa Jim usub, et tegemist on maja eelmiste elanikega, kes on sinna kummitama jäänud. “Mees, kes siin enne elas, sooritas enesetapu, hüpates aknast alla,” rääkis ta.

Perekond otsustaski nüüd palgata lugu uurima paranormaalsetele nähtustele spetsialiseerunud eksperdid ja elavad kolmekesi ühes toas, kuni nende rahaline seis paraneb ja nad saavad uue kodu otsida. “Ma ei tea, mis selle hinge eesmärgid praegu on, aga see muutub füüsiliselt ohtlikuks,” kinnitas Brough. “Me kolime siit minema nii kiiresti kui võimalik.”

Allikas: Fatherly