Kui oled Elisa kasutaja

1. "Fantastilised elukad: Grindelwaldi kuritööd"

Nädalavahetusse toob killukese maagiat J.K Rowlingu loodud “Fantastiliste elukate” järjekorras teine osa “Fantastilised elukad: Grindelwaldi kuritööd”. See on tugevalt soovituslik vaatamine kõigile Potteri-maailma fännidele, sest filmil on imeline pildikeel ja eriefektid, kaasahaarav lugu ning lõpp, mis jätab järgmist osa ootama. Eriti nauditavaks teevad filmi ka suurepäraste näitlejate osalus nagu Johnny Depp, Jude Law ja Eddie Redmayne.

Gellert Grindelwaldi (Johnny Depp) on põgenenud vanglast, et asuda koguma endale järgijaid, kes ei aimagi ta tegelikku plaani: viia läbi puhtavereliste võlurite ülestõus ning asuda kõigi lihtsurelike üle valitsema. Selleks, et Grindelwaldi takistada, palub Albus Dumbledore (Jude Law) abi oma endiselt õpilaselt Newt Scamanderilt. Üha enam lõhenevas võlurite maailmas kehtestatakse piire ning pannakse proovile ka lähimate sõprade ning pereliikmete ustavussidemed.

2. "Tüdruk ämblikuvõrgus: See, mis ei tapa"

Et nädalavahetusse pisut põnevust süstida, soovitame ära vaadata meie videolaenutusest filmi "Tüdruk ämblikuvõrgus: See, mis ei tapa“. Põnevusfilmide ja –raamatute austajale ei ole selle filmi tegelased kindlasti mitte võõrad. Tegu on närvekõditava taaskohtumisega juba varasemalt tuntud „Millenniumi“ raamatute sarjal põhineva Lohetätoveeringuga tüdrukuga ning Mikael Blomkvistiga. Ka seekordsetes sündustes on palju segadust, pinevust ning tagaajamist nagu ka varasematel kordadel. Sarja fännid ei pea pettuma.

Noor häkker Lisbeth Salander saab seekord ülesandeks varastada arvutiprogramm, mis võimaldab ligi pääseda kõigile tuumapommidele maailmas. Kui ühel hetkel naise arvuti kaob, saab alguse võidujooks ajaga, et päästa maailm hävingust.

3. "Naise lõhn"

Seekordne Filmimaailma soovitus viib ajas õige mitu aastakümmet tagasi, aastasse 1992, kui linastus fantastiline mängufilm nimega "Naise lõhn“ ("Scent of a Woman“). Peaosades vanameister Al Pacino, kes selle rolliga ka Oscari koju tõi, ning verinoor, veel filmimaailmas siis mitte nii tuntud nägu, Chris O´Donnell. O´Donnell kehastab noort gümnasisti, kes hakkab kooliraha teenimise eesmärgil tööle hooldajana Pacino kehastatava koloneli juures. Kolonel pole aga just kõige lihtsam inimene kellega läbi saada, kuna peale pimedaks jäämist on ta muutunud küüniliseks kõige ja kõigi suhtes.

4. "Bullets" ("Kuulid")

Kindlasti tasub pilk peale heita ka kevadhooaja esimesele Elisa originaalsarjale, mille terve hooaeg on kohe Seriaalimaailmas vaadatav! Põnevussarjas "Bullets“ mängib peaosas "Troonide mängu" täht Sibel Kekilli. Peale ebaõnnestunud narkooperatsiooni sulandub salajastele ülesannetele spetsialiseerunud kriminaaluurija Mari Saari turvapaika taotleva terroristi lähikonda. Missioon viib Saari üha sügavamale valede võrgustikku, kus kõik on teisiti kui esmalt tundub. Uurimise edenedes seab Saari ennast üha rohkem ohtu, samal ajal kui põhjanaabrite pealinn Helsingi on suuremas ohus kui eales varem.

Loomulikult väärivad jätkuvalt vaatamist ka “Kahe kange” uue seikluse kaheksa esimest episoodi ja "Kättemaksukontori“ 21. hooaja kuus esimest osa, mis on eksklusiivselt Elisa Seriaalimaailma klientidele ettevaadatavad!

Kui oled TVPlay Premium kasutaja

1. "Rusikavõitlus“ ("Fist Fight", 2018)

Leebe loomuga kooliõpetaja Andy Campbell (Charlie Day) kaebab tagaselja kolleegi Stricklandi (Ice-Cube) peale, mis lõpeb teise vallandamisega. Seepeale esitab vihane õpetaja pealekaebajale väljakutse pärat koolipäeva lõppu maha pidada üks mehine rusikavõitlus. Kõlakas peatsest kaklusest levib koolis kulutulena ning Andy annab endast kõik, et eesseisvat alandust kolleegide ja õpilaste ees vältida.

Osatäitjad: Charlie Day, Ice Cube, Tracy Morgan, Jillian Bell, Dean Norris, Christina Hendricks, Dennis Haysbert, Kumail Nanjiani

Režissöör: Richie Keen

2. "Viimane nõiakütt“ ("The Last Witch Hunter", 2015)

Nõiakütt Kaulder (Vin Diesel) saab Nõidkuninganna (Julie Englbrecht) poolt igavese elu needuse vahetult enne, kui too ta käte vahel sureb. Seetõttu on Kaulder juba sajandeid kurjasid nõidu jahtinud, elades üksildast elu, lahutatuna oma naisest ja tütrest. Kui Nõidkuninganna kättemaksu haududes surnust üles tõuseb, järgneb lahing, mis seab inimkonna saatuse kaalukausile. Kas Kaulder suudab vastased hävitada?

Osatäitjad: Elijah Wood, Julie Engelbrecht, Michael Caine, Rose Leslie, Vin Diesel

Režissöör: Breck Eisner

3. "Bandiiditarid“ ("Bandidas", 2006)

19. sajandi lõpuaastail hakkab Metsik Lääs ületama Ameerika Ühendriikide ja Mehhiko vahele jäävat piiri ning peagi saavad viimase elanikud selle mõju omal nahal tunda. Kuigi esmapilgul tundub, et maailmas pole kaht teineteisest kardinaalsemalt erinevat noort neidu, kui jõuka pankuri tütar Sara (Salma Hayek) ja vaese põlluharija peres üles kasvanud Maria (Penelope Cruz), siis kõik muutub pärast seda, kui kõikvõimsa New York Bank & Trusti raha- ja verejanuline esindaja Tyler Jackson (Dwight Joakim) hävitab noorte naiste pered, võttes neilt Ameerika Ühendriikide raudteevõrgustiku levimise huvides ära nendele kuulunud maa ja varad.

Osatäitjad: Penélope Cruz, Salma Hayek, Steve Zahn

Režissöör: Joachim Rønning, Espen Sandberg

4. "Saag 6“ ("Saw VI", 2009)

Eriagent Strahm on surnud ning Jigsaw’ mantlipärija on uurija Hoffman. Ent kui FBI jõuab talle kannule, on mees sunnitud mängu alustama ning oma eelkäija suurt mänguplaani mõistma.

Osatäitjad: Betsy Russell, Costas Mandylor, Mark Rolston, Shawnee Smith, Tobin Bell

Režissöör: Kevin Greutert

5. "Lasteaiapolitseinik“ ("Kindergarten Cop", 1990)

Tema isa oli politseinik, tema vend oli politseinik. Nii sai ka Kinblest (Arnold Schwarzenegger) politseinik. Juba aastaid jahib ta LAs brutaalset tapjat, Chrispi. Viimase jäljed viivad Asteria nimelisse väikelinna. Siin elab Chrispi eksnaine koos pojaga. Kuid linnakeses ei tea naise minevikust midagi. Ka politsei ei tea, milline linnakese paljudest vallalistest emadest otsitav naine on. Ainukeseks lootuseks on lasteaed, kuhu Kimble tööle asub. Karmile võmmile, on lasteaiatöö esialgu suurem katsumus kui Los Angelese tänavatel päevast-päeva kogetu.

Osatäitjad: Arnold Schwarzenegger, Penelope Ann Miller, Pamela Reed

Režissöör: Ivan Reitman

Kui oled Telia kasutaja


1. "Vastulöök“ ("Strike Back“)

Seriaali uue 6. hooaja osad lisanduvad iganädalaselt kohe pärast linastust USA’s ning kõik senised hooajad on samuti kättesaadavad Telia HBO keskkonnas.

2. WTA Miami Open tenniseturniiri mängude otseülekanded Telia LIVE erikanalil

Täpsem kava on nähtav kanalil.

3. "La La Land: California unistused“ ("La La Land“)

Telia klientidele Filmiriiulis tasuta.

4. "Kutsuge McCall 2“ ("The Equalizer 2“)

5. "Pingviinide marss 2. Kutse“ ("L'empereur")

Kui oled Netflixi kasutaja

1. "The Dragon Prince"

2. "Matrixi" triloogia

3. "Ricky Gervais: Humanity"

4. "Big Mouth"

5. "ReMastered Track 2: Tricky Dick and The Man In Black"


Kui oled Amazon Video Prime kasutaja


1. "Fire In The Sky"


2. "Into the Badlands"

3. "Cowboys & Aliens"

4. "Waterworld"

5. "Lara Croft: Tomb Raider"