Kui oled Elisa kasutaja

1. "Fantastilised elukad: Grindelwaldi kuritööd"

Nädalavahetusse toob killukese maagiat J.K Rowlingu loodud “Fantastiliste elukate” järjekorras teine osa “Fantastilised elukad: Grindelwaldi kuritööd”. See on tugevalt soovituslik vaatamine kõigile Potteri-maailma fännidele, sest filmil on imeline pildikeel ja eriefektid, kaasahaarav lugu ning lõpp, mis jätab järgmist osa ootama. Eriti nauditavaks teevad filmi ka suurepäraste näitlejate osalus nagu Johnny Depp, Jude Law ja Eddie Redmayne.

Gellert Grindelwaldi (Johnny Depp) on põgenenud vanglast, et asuda koguma endale järgijaid, kes ei aimagi ta tegelikku plaani: viia läbi puhtavereliste võlurite ülestõus ning asuda kõigi lihtsurelike üle valitsema. Selleks, et Grindelwaldi takistada, palub Albus Dumbledore (Jude Law) abi oma endiselt õpilaselt Newt Scamanderilt. Üha enam lõhenevas võlurite maailmas kehtestatakse piire ning pannakse proovile ka lähimate sõprade ning pereliikmete ustavussidemed.

2. "Tüdruk ämblikuvõrgus: See, mis ei tapa"

Et nädalavahetusse pisut põnevust süstida, soovitame ära vaadata meie videolaenutusest filmi "Tüdruk ämblikuvõrgus: See, mis ei tapa“. Põnevusfilmide ja –raamatute austajale ei ole selle filmi tegelased kindlasti mitte võõrad. Tegu on närvekõditava taaskohtumisega juba varasemalt tuntud „Millenniumi“ raamatute sarjal põhineva Lohetätoveeringuga tüdrukuga ning Mikael Blomkvistiga. Ka seekordsetes sündustes on palju segadust, pinevust ning tagaajamist nagu ka varasematel kordadel. Sarja fännid ei pea pettuma.

Noor häkker Lisbeth Salander saab seekord ülesandeks varastada arvutiprogramm, mis võimaldab ligi pääseda kõigile tuumapommidele maailmas. Kui ühel hetkel naise arvuti kaob, saab alguse võidujooks ajaga, et päästa maailm hävingust.

3. "Naise lõhn"

Seekordne Filmimaailma soovitus viib ajas õige mitu aastakümmet tagasi, aastasse 1992, kui linastus fantastiline mängufilm nimega „Naise lõhn“ („Scent of a Woman“). Peaosades vanameister Al Pacino, kes selle rolliga ka Oscari koju tõi, ning verinoor, veel filmimaailmas siis mitte nii tuntud nägu, Chris O´Donnell. O´Donnell kehastab noort gümnasisti, kes hakkab kooliraha teenimise eesmärgil tööle hooldajana Pacino kehastatava koloneli juures. Kolonel pole aga just kõige lihtsam inimene kellega läbi saada, kuna peale pimedaks jäämist on ta muutunud küüniliseks kõige ja kõigi suhtes.

4. "Bullets" ("Kuulid")

Kindlasti tasub pilk peale heita ka kevadhooaja esimesele Elisa originaalsarjale, mille terve hooaeg on kohe Seriaalimaailmas vaadatav! Põnevussarjas „Bullets“ mängib peaosas "Troonide mängu" täht Sibel Kekilli. Peale ebaõnnestunud narkooperatsiooni sulandub salajastele ülesannetele spetsialiseerunud kriminaaluurija Mari Saari turvapaika taotleva terroristi lähikonda. Missioon viib Saari üha sügavamale valede võrgustikku, kus kõik on teisiti kui esmalt tundub. Uurimise edenedes seab Saari ennast üha rohkem ohtu, samal ajal kui põhjanaabrite pealinn Helsingi on suuremas ohus kui eales varem.

Loomulikult väärivad jätkuvalt vaatamist ka “Kahe kange” uue seikluse kaheksa esimest episoodi ja "Kättemaksukontori“ 21. hooaja kuus esimest osa, mis on eksklusiivselt Elisa Seriaalimaailma klientidele ettevaadatavad!

Kui oled TVPlay Premium kasutaja


1. "Kured" ("Storks", 2016)

Kured toovad lapsi... Või vähemalt kunagi tõid. Nüüd toovad nad pakke ülemaailmsest internetipoest. Juunior, firma üks parimaid kullerkurgi, peaks kohe ametikõrgendust saama, kui ta aktiveerib kogemata titeteomasina, millest tuleb välja imearmas tüdrukutirts. Meeleheitel Juunior tahab selle pahandusepuntra kiiresti kohale toimetada, et ta boss teada ei saaks. Niisiis kiirustavad Juunior ja tema sõber, Kuremäe ainuke inimene Tulp esimest korda elus last kohale toimetama. See on meeletu ja õpetlik teekond, mis võib teha õnnelikuks rohkem kui ühe pere ning taastada kurgede tõelise missiooni maailmas.

Osatäitjad: Andy Samberg, Kelsey Grammer, Jennifer Aniston, Ty Burrell, Keegan-Michael Key, Jordan Peele, Danny Trejo

Režissöör: Nicholas Stoller

2. "Kuningas Arthur: Mõõga legend" ("King Arthur: Legend Of The Sword", 2017)

Tunnustatud filmitegija Guy Ritchie rõõmustab vaatajaid oma dünaamilise stiiliga eepilises fantaasiapõnevikus „Kuningas Arthur: Mõõga legend“, mille nimirollis astub üles Charlie Hunnam. Kui lapseeas Arthuri isa mõrvatakse, haarab võimu Arthuri onu Vortigern (Jude Law). Oma sünniõigusest ilma jäetud Arthuril pole aimugi, kes ta tegelikult on, ja ta peab üles kasvama äärelinna tänavate rasketes tingimustes. Aga kui ta mõõga kivist välja tõmbab, keerab see ta elu pea peale, ja ta peab tunnustama oma tõelist pärandit, meeldigu see talle või mitte.

Osatäitjad: Charlie Hunnam, Astrid Bergès-Frisbey, Jude Law, Djimon Hounsou, Eric Bana, Aidan Gillen

Režissöör: Guy Ritchie

3. "Võluvägi" ("Charmed", 2018)

Sarja keskmes on kolm õde, kes ühise tragöödia järel enestes üleloomulikud võimed avastavad. Noortel nõidadel tuleb argielu draamade vahel hakata tegelema ka deemonite pagendamisega. Tegemist on legendaarse 1990. aastate sarja "Võluvägi" uusversiooniga.

Osatäitjad: Melonie Diaz, Madeleine Mantock, Sarah Jeffery

Lavastajad: Constance M. Burge, Jessica O'Toole, Amy Rardin

4. "Vaikse ookeani võitlus" ("Pacific Rim", 2013)

Kui meresügavustest hakkab ilmuma elukaid, keda kutsutakse Kaijudeks, algab sõda, mis röövib miljoneid elusid ja kulutab peatselt kogu inimkonna ressursid järgnevateks aastateks. Hiiglaslike Kaijudega võitlemiseks luuakse eriline relv: hiigelrobotid, mida kutsutakse Jaegeriteks. Neid juhib korraga kaks pilooti, kelle meeled on närviühenduste kaudu seotud. Kuid isegi Jaegeritest pole armutute Kaijude vastu erilist kasu. Kui inimkond on hukkumise äärel, ei jää selle kaitsjatel üle muud, kui paluda abi kahelt üsna kahtlaselt kangelaselt - endiselt piloodilt ja lahingukogemuseta kursandilt, kes peavad koos juhtima legendaarset, ent pealtnäha iganenud Jaegerit minevikust. Koos on nad inimkonna viimaseks lootuseks läheneva hävingu vältimisel.

Osatäitjad: Charlie Day, Charlie Hunnam, Diego Klattenhoff, Idris Elba, Rinko Kikuchi

Režissöör: Guillermo del Toro

5. "Patupuhastus" ("The Purge", 2013)

Kuritegevusest ja ülerahvastatud vanglatest laastatud USA-s on valitsus kehtestanud iga-aastase 12-tunnise perioodi, mil igasugune kuritegevus, kaasaarvatud mõrv, on seadusega lubatud. Politsei ei vasta sel ajal väljakutsetele. Haiglad on suletud. Sel ööl, mil valitseb vägivald ja kuritegevuse epideemia, maadleb üks perekond juurdlemisega, kelleks nad võivad muutuda, kui tundmatu uksele koputab. Kui üks sissetungija siseneb iga-aastase suletud uste päeva ajal James Sandini (Ethan Hawke) väravaga eraldud kinnisesse elamurajooni, saavad alguse sündmused, mis ähvardavad kogu pere lõhestada. Nüüd peavad James, ta naine Mary ja nende lapsed kuidagi öö üle elama, ilma et nad ise muutuks koletisteks, kelle eest nad end varjavad.

Osatäitjad: Ethan Hawke, Lena Headley, Chris Mulkey

Režissöör: James DeMonaco


Kui oled Telia kasutaja


1. "Salong“ ("The Shop“)

Dokumentaalseriaali 2. hooaja esimene osa on nüüd saadaval Telia HBO keskkonnas (koos terve 1. hooajaga)

2. "Mees, kes üllatas kõiki“

3. "Õnnelik prints“ ("The Happy Prince“)

4. "Fantastilised elukad: Grindelwaldi kuritööd“ ("Fantastic Beasts: The Crimes Of Grindelwald“)

5. "Kasper ja Emma lähevad aardejahile“


Kui oled Netflixi kasutaja


1. "Triple Frontier"

2. "Icarus"

3. "Zombieland"

4. "The Disappearance of Madeleine McCann"

5. "Love, Death & Robots"


Kui oled Amazon Video Prime kasutaja


1. "Cast Away"

2. "Indiana Jones and the Raiders of the Lost Ark"

3. "Atonement"

4. "The Five-Year Engagement"

5. "The Magicians"