Gwyneth Paltrow

Jaanuarikuus postitas armastatud näitlejanna sotsiaalmeediasse foto, mis ajab nii mõnegi kadedaks. Fotolt näib, et samal ajal, kui Eestis paukus käre pakane, peesitas näitlejanna Gwyneth sooja kliimaga Maldiividel.

Chrissy Teigeni jaoks on südamelähedane paik Como järv Itaalias

Chrissy sõnas väljaandele Travel and Leisure, et tegelikult on kogu Itaalia talle väga südamelähedane, sest tegemist on piltilusa paigaga. Eriti südamelähedane on talle aga Como järv Itaalias. Chrissyle meeldib Itaalia puhul soe kliima ja imemaitsvad toidud. Kusjuures Chrissy abiellus ka Como järve kaldal.

Como järvest on suures vaimustuses ka George Clooney


Jennifer Anistoni meelispaik on Cabo San Lucas

"Sõpradest" tuntud näitlejanna paljastas väljaandele Harper's Bazaar, et tema meelispuhkepaigaks on Mehhikos paiknev linnake, mis kannab nime Cabo San Lucas ja mis on paljude inimeste lemmikkoht puhkamiseks. Jennifer on oma lemmikpaigas käinud puhkamas mitmete staaridega, kelleks on näiteks Courteney Cox, Emily Blunt, John Krasinski, Jason Bateman ja teisedki.

Khloe Kardashianile meeldib piltilus Kreeka

Kõik, kes on vähegi kursis Kardashianite seiklustega, teavad, et nad on tohutult rikkad ja külastanud erinevaid puhkekohti maailma eripaigus. Näiteks on nad käinud Bora Boral, Tais, Firenzes, Londonis ja Pariisis. Khloe Kardashianile puges kõige enam südamesse aga Kreeka. Naise sõnul on tegemist piltilusa kohaga. Khloe hinnangul oli Kreeka kauneim koht, kus ta kunagi käinud on ja ta läheks sinna hea meelega iga kell tagasi.

Gigi Hadid on vaimustuses türkiissinisest veest

Modell Gigi Hadidile on südamesse pugenud Prantsuse polüneesias asuv Tahiti saar. Naise sõnul on Tahiti koht, mis näeb ka päriselus välja täpselt selline nagu imekaunitel fotodel. Eriti suurt muljet avaldas Gigile aga kauni värvusega vesi: naise sõnul on vesi türkiissinine olenemata ilmast.

Johnny Deppile meeldib oma isiklik saar Kariibi meres

"Kariibi mere piraatide" staarile hakkas troopiline keskkond nii väga meeldima, et ta ostis endale Kariibi meres isikliku saare. Saar kuulub Põhja-Ameerikas asuva Bahama saarestiku koosseisu. Saar on 45-aakrine ja näitleja maksis selle eest 3,6 miljonit dollarit. Saarel on kuus valge liivaga randa. Lisaks saarele omab Johnny kinnisvara Itaalias ja Prantsusmaal.

Justin Timberlake ja tema abikaasa Jessica Biel armastavad reisida igal pool

Kuigi nii Justini kui ka Jessica elu on täis erinevaid sündmuseid ja neil on sageli väga kiire, siis vaatamata sellele leiab kaunis paar aega reisimiseks. Koht, mis jättis neile aga eriti sügava mulje, on Amsterdam.

Allikas: insider.com