1. Tema tõeline nimi on...

Loomulikult teavad kõik, et tema nimi on Chuck Norris, aga milline nimi seisab mehe passis? Ilmneb, et Chuck Norrise ametlik nimi on Carlos Ray Norris. Muide, ta sündis 10. märtsil 1940. aastal. Nii et Chuck on juba 79-aastane!.

2. Alates 1968. aastast on härra Norris võitmatu mees

Selgub, et pool sajandit pole Chuck Norris kaotanud mitte ühtegi võitlust. Spordivõistlustel on ta viimase viiekümne aasta jooksul alati esimeseks jäänud.

3. Chun Kuk Do - Norrise isiklik võitluskunst

Chun Kuk Do on Korea hübriid-võitluskunst, mille on patenteerinud ei keegi muu kui Chuck Norris, kes teenis ka Korea õhuvägedes sõjaväepolitseinikuna. Täpsemalt on tegemist võitluskunstiga, mis sarnaneb Korea traditsioonilisele võitluskunstile Tang Soo Do, millega tutvutakse ka Korea sõjaväes.

4. Chuck Norris sai filmimaailma tänu Steve McQueenile

Enne kui Chuck Norrisest sai filmitäht, õpetas mees karated, mis kujunes eriti menukaks ajal, mil Bruce Lee sai Hollywoodis tuntuks. Kui Bruce Lee sai Chuck Norrisega 1968. aastal sõbraks, siis tegi Chuck tutvust ka filmimaailmaga. Suurem huvi tekkis mehel aga siis, kui ta treenis Steve McQueeni, kes soovitas tal tungivalt proovida kätt näitlemises. Esimese filmirolli sai Chuck Dean Martini filmis "The Wrecking Crew".

5. Kui Chuck on kidakeelne, siis pole see sugugi hea märk

Härra Norris sai filmimaailma matšoks juba 1985. aastal filmig "Code of Silence". Mees ise on aga öelnud, et kui pole midagi head kellegi kohta öelda, siis on parem vait olla.

6. Chuck Norris sai hakkama reklaamiga ja oli MMO "World Of Warcrafi" eestkõneleja

Selgub, et Texase korravalvurit kehastanud Chuck oli 2011. aastal ka menuka arvutimängu "World of Warcraft "eestkõneleja. Norrisest tehti mängus ka tegelane ja mees naudib ka ise sama mängu.

7. Chuck Norris oli esimene läänlane, kes omandas kaheksanda astme suurmeistri musta vöö

Kuna Chuck Norrisel on mitmes erinevas võitluskunstis vöö, siis kahtlemata ei jää mees oma võimekuselt kellelegi alla. Näiteks on Norrisel must vöö karates, tang soo dos, judos ja Brasiilia ju-jutsus. Norrist on tunnustanud mitmed Aasiast pärit oma ala spetsialistid.

8. Chuck pälvis uhked autiitlid

2007. aastal sai Chuck Norris merejalaväelase autiitli ja 2010. aastal tunnustati meest Texase korravalvuri aunimetusega.

9. Chuck Norrisel on oma teksabränd

Peale kimono eelistab Chuck kanda teksaseid ja kuna tegemist on kuulsa mehega, siis loomulikult on tal ka oma teksabränd, mis kannab nime Action Jeans. Tegemist on vastupidavate teksapükstega, mis kohe kindlasti ei kipu argivahest rebenema.

10. Lisaks kõigele muule on Chuck ka menukirjanik

Lisaks tuntusele telesarjadest ja filmidest, on Chuck kuulsust kogunud ka sõnasepana. Mees on kirja pannud on elu suurimad seiklused ja kordaminekud ning need on jõudnud ka kaante vahele.

Allikas: thevintagenews.com