Discussing Film andis teada, et režissöör Ruben Fleischer ei naase tõenäoliselt "Venom 2" lavastajatooli, sest ta on praegu hõivatud "Zombieland 2" produktsiooniga. Kuna "Venom" teenis kinodest tagasi üle 855 miljoni dollari, siis andis Sony kohe järjele rohelise tule ja nüüd on neil tuli takus, et teise osaga alustada.

Kuulujuttude järgi alustatakse "Venom 2" võtetega juba novembris, mis tähendab, et mitu kuud peaks minema ka eeltöö alla. "Zombieland 2" linastub aga juba selle aasta oktoobris ning Fleischeril pole lihtsalt aega "Venomi" järje võtete jaoks ette valmistuda.

See kõik võib veel muutuda, sest "Venom 2" linastub 2020. aastal ja äkki ei hakka Sony uut režissööri otsima, vaid ootab Fleischeri järel ja lükkab linastusaja edasi. Praegu aga tundub, et just uut režissööri Sony otsibki. Hetkel pole veel teada, kes see olla võiks.

Kui Sony superkangelasefilmide produtsent Avi Arad kuskile käpa külge paneb, siis on alati kaks võimalust - film on kas meistriteos või rämps. Sam Raimi "Ämblikmees" ja "Ämblikmees 2" näitasid, kuidas superkangelasefilme teha, aga "Ämblikmees 3", "Imeline Ämblikmees", "Imeline Ämblikmees 2" ja "Venom" näitasid, mis juhtub kui produtsent astub režissööri kandadele, surub peale oma nägemuse ja arvab, et tulemus on hea.

Filmid teenisid kõik küll korralikult (eriti "Venom"), aga kriitikud polnud neist vaimustuses. Andrew Garfieldi "Imeline Ämblikmees" ja "Imeline Ämblikmees 2" olid nii kehvad, et Sony oli sunnitud Marveliga koostööd tegema, mille tulemuseks oli viisakas "Ämblikmees: Kojutulek" ja selle tulevane järg "Ämblikmees: Kodust kaugel".

"Venomiga" juhtus see, mis Avi Aradiga ikka juhtub. Selle asemel, et lasta suurepärase "Zombielandi" teinud režissööril Fleischeril oma asja teha, suruti talle peale stuudio soovid ja ideed ning tulemuseks oli film, mille päästis ainult Tom Hardy näitlejatöö.