Kui oled Elisa kasutaja

1. "Bullets" ("Kuulid")

Elisa Seriaalimaailma kevadhooaja avapauk, terve hooaeg kohe vaadatav! Esimeseks eksklusiivsarjaks, mis on kättesaadav vaid Elisa klientidele, on hittsari Bullets, peaosas "Troonide mängu" täht Sibel Kekilli. Peale ebaõnnestunud narkooperatsiooni sulandub salajastele ülesannetele spetsialiseerunud kriminaaluurija Mari Saari turvapaika taotleva terroristi lähikonda. Missioon viib Saari üha sügavamale valede võrgustikku, kus kõik on teisiti kui esmalt tundub. Uurimise edenedes seab Saari ennast üha rohkem ohtu, samal ajal kui põhjanaabrite pealinn Helsingi on suuremas ohus kui eales varem!

2. "Mõrv Idaekspressis"

Luksuslikust rongisõidust läbi talvise Euroopa saab ühel ööl verdtarretav mõrvamüsteerium Elisa Elamuse videolaenutuses! See on lugu kolmeteistkümnest võõrast, kes on rongiga lumevangis, sealsamas toime pandud külmaverelisest mõrvast ning maailma parimast detektiivist nimega Hercule Poirot. Viimane peab ajaga võidu joostes lahendama selle juhtumi olukorras, kui kõik tema ümber on kahtlusalused.

3. "Mees rongis"

Märulist tulvil põnevikus kehastab Liam Neeson kindlustusmaaklerit Michaelit, kelle igapäevane kojusõit muutub väga ruttu tavapärasest ootamatuks. Michaeliga võtab ühendust salapärane võõras, kes sunnib teda enne rongi viimast peatust varjatud reisija isikut paljastama. Mõistatuse lahendamiseks on vaid loetud aeg ning ta taipab, et eluohtlik plaan on lahti rullumas ja ta on tahtmatult kuritegelikku vandenõusse kaasatud. Kaalul on nii tema kui ka teiste reisijate elud. Pingeline ja nutikas märulipõnevik on Liam Neesoni ja Jaume Collet-Serra järjekordne koostöö pärast filmi "Otselend.”

4. "Täht on sündinud"

Elisa videolaenutuse viimaste nädalate suurimaid hitte! Traagilise armastusloo uusversioonis mängib Bradley Cooper kogenud muusikut Jackson Mayne’i, kes avastab majanduslikes raskustes rabeleva artisti Ally (Lady Gaga) ja armub temasse. Jackson tirib Ally, kes on juba loobumas oma unistusest kord lauljaks saada, rambivalgusesse. Ja ehkki Ally karjäär läheb tõusuteed, on nende omavaheline suhe määratud nurjumisele, kuna Jackson peab halastamatut võitlust oma sisemiste deemonitega.

Kui oled TVPlay Premium kasutaja

1. "Vääritud tõprad" ("Inglorious Basterds", 2009)

Parima meeskõrvalosa Oscar - Christoph Waltz!

Shosanna Dreyfus näeb natside poolt okupeeritud Prantsusmaal pealt, kuidas natsikolonel Hans Landa mõrvab ta perekonna. Napilt eluga pääsenud tüdruk põgeneb Pariisi, kus hakkab valenime all tegutsema ühe kino omaniku ja operaatorina. Leitnant Aldo Raine koondab kokku rühma juudi sõdureid, et natsidele kätte maksta. Vaenlaste seas „Vääritute tõbrastena” tuntud rühmitus lööb kampa saksa näitlejanna ja salaagendi Bridget Von Hammersmarkiga, et natsiriigi ladvik ühe hoobiga hukka saata. Erinevate inimeste saatuseniidid jooksevad kokku Shosanna kinosaalis, sest noorel naisel on ka isiklik kättemaksuplaan…

Osatäitjad: Brad Pitt, Christoph Waltz, Diane Kruger, Mélanie Laurent, Michael Fassbender

Režissöör: Quentin Tarantino

2. "Harry Potter ja surma vägised: Osa 2“ ("Harry Potter and the Deathly Hallows: Part II", 2011)

3 Oscari nominent!

"Harry Potter ja surma vägised: Osa 2" on viimane film Harry Potteri filmide seerias. Kauaoodatud filmisündmus on juba teine täispikk osa ühe raamatu põhjal. Eepilises lõpuosas paisub lahing võlurite maailma heade ja kurjade jõudude vahel täiemahuliseks sõjaks. Panused pole eales suuremad olnud ning ohus on kõik. Ent just Harry Potter võib olla see, kes peab tooma suurima ohvri, kui ta jõuab otsustava lõpuheitluseni Lord Voldemorti vastu. Kõik lõpeb siin.

Osatäitjad: Daniel Radcliffe, Emma Watson, Helena Bonham Carter, Ralph Fiennes, Rupert Grint, Michael Gambon, Alan Rickman, Domhnall Gleeson, John Hurt, Kelly Macdonald, Jason Isaacs, Tom Felton, Ciarán Hinds, Bonnie Wright, Maggie Smith, Jim Broadbent, Julie Walters, Gary Oldman

Režissöör: David Yates

3. "Volver“ (2006)

Parima naispeaosa Oscari nominent!

Kaks õde saavad teada, et peresidemed ei pruugi alati surmaga puruneda. Südamlik draamafilm vaatleb kolme hispaanlannade põlvkonna peresuhteid. Raimunda (Penélope Cruz) sündis ja kasvas üles Hispaanias, La Mancha tundmatus külakeses, mis kannab nime Alcanfor de las Infantas. Nüüd elab ta aga Madridis ja töötab sanitarina. Raimunda on abielus töötu loruga, kes hoolitseb ta tütre eest. Raimunda ema Irene (Carmen Maura) suri aastate eest kodumajas puhkenud tulekahjus. Raimunda noorem õde Sole elab samuti Madridis ja töötab juuksurina. Tädi Paula elab aga veel La Manchas ning teda käib hooldamas naabrinaine Agustina. Kui Agustina mainib, et ta on näinud Irene kummitust, võtab lugu ootamatu pöörde.

Osatäitjad: Penélope Cruz, Carmen Maura, Lola Dueñas

Režissöör: Pedro Almodóvar

4. "Machete tapab“ ("Machete Kills", 2013)

Teine film "Machete" triloogias räägib Machete Cortezist (Danny Trejo), kes leinab oma kalli Sartana (Jessica Alba) kaotust. USA president (Charlie Sheen) värbab Machete missioonile, mis oleks igale tavalisele mehele surmav - ta peab ette võtma teekonna läbi Mehhiko, et hävitada Hullumeelne Mendez, kes ähvardab Ühendriigid õhku lasta.

Osatäitjad: Alexa PenaVega, Danny Trejo, Mel Gibson

Režissöör: Robert Rodriguez

5. "Scott Pilgrim terve maailma vastu“ ("Scott Pilgrim Vs. The World", 2010)

22-aastasel Scott Pilgrimil pole küll korralikku töökohta, aga ta on oma bändis nimega Sex Bob-Omb bassimees, mis on iseenesest juba päris kaelamurdev. Kui Scotti vaatevälja satub Ramona Flowers, siis saab ta kohe aru, et soovib just selle neiuga elu lõpuni koos olla. Kuid Ramona puhul tuleb arvestada, et tema endised poiss-sõbrad ei talu mõtet, et tüdrukul on keegi uus, ning üritavad iga läheneva mehe pildilt kähku kõrvaldada. Ramona südame võitmiseks tuleb Scottil võidelda nende kõigiga, alates roki-iidolist kuni sünge rulasõitjani.

Osatäitjad: Michael Cera, Mary Elizabeth Winstead, Kieran Culkin

Režissöör: Edgar Wright

Kui oled Telia kasutaja

1. "Silicon Valley“ – seriaali kõik hooajad on saadaval Telia HBO keskkonnas


2. "Dubai Duty Free Tennis Championships WTA"

Tennisemängude otseülekanded Telia LIVE erikanalil (täpsem kava on nähtav kanalil)


3. "Koorekiht“ ("Cafe Society“) – Telia klientidele Filmiriiulis tasuta

4. "Bohemian Rhapsody“


5. Lasteseriaal "Maailma väikseim elevant“

Kui oled Netflixi kasutaja

1. "Dirty John"

2. "Doomsday"

3. "Ken Jeong: You Complete Me, Ho"

4. "Spider-Man: Homecoming"

5. "Liar Liar"

Kui oled Amazon Video Prime kasutaja

1. "The Looming Tower"

2. "Inside Jokes"

3. "Q & A"

4. "Random Hearts"

5. "American Hustle"