Ühised huvid ühendavad

Jessica Biel ja tema abikaasa Justin Timberlake suhte alustalaks on ühised väärtused. “Usume aususesse ja lojaalsusesse. Meile meeldib nalja teha ja lõbutseda ja meile pakuvad huvi ühed ja samad asjad. Kui sa leiad kellegi, kes sinuga samu väärtusi jagab, on see täielik võit,” kiitles Biel.

Kohtle teda nagu oma parimat sõpra

Blake Lively ja Ryan Reynolds on teineteise parimad sõbrad. “Mina kohtlen teda nagu sõbrannat ja tema mind kui oma head semu,” ütles Lively. Nende sotsiaalmeediakontodel on näha, kui ägedalt nad teineteist aasivad ja õrritavad ning just selline huumor on parim liim, mis armastajaid igavesti koos hoiab.

Võta romantikaks aega

Chrissy Teigen ja John Legend on tõeliselt nunnud ja ei pelga oma kiindumust teineteise vastu välja näidata. “Selleks, et armastust lõõmamas hoida, on vaja romantika jaoks aega. Me käime kahekesi reisidel ja väljas söömas, oluline on mõnikord lihtsalt olla kahekesi,” selgitab mees.

Flirdi temaga

Jessie James ja Eric Decker vürtsitavad oma abielu väikese flirdiga. “Paljud naised loobuvad oma abikaasaga flirtimast ja see ei ole õige! Mees tahab teada, et naine teda armastab ja imetleb ning et kirg ei ole lahtunud. Selle asemel, et musi anda ja küsida, kuidas päev läks, võtavad naised mehi kodus vastu näägutamise ja virisemisega, ma ei näe sel mingit mõtet,” arutles James.

Pinguta rohkem

Kristen Belli soovitus on lihtne: “Pinguta rohkem. See on ebamugav, aga täiega seda väärt. Teine asi: julge olla haavatav. Keegi ei ole täiuslik, nii et õpi ka andestama. Ja siis ole jälle haavatav,” soovitab ta. Paistab töötavat, abikaasa Dax Shepard paistab üpris rahulolev.

Seksi

Kelly Ripa ja Mark Consuelos on abielus olnud 21 aastat. Ilmselt on põhjuseks just see, et paarike on seadnud eesmärgiks seksida nii tihti kui võimalik. “Mida rohkem sa seksid, seda rohkem sa seksid,” ütleb Kelly. Toöötab ka vastupidi: mida vähem sa seksile aega pühendad, seda vähem sul selle järgi üldse isu tekib. Nii et võta kallim kaissu ja andke tuld!

Ära hoia teda tagasi

Emily Blunt ja John Krasinski on meie lemmikpaar number üks. Kiindumus ja imetlus, mida nad teineteise vastu tunnevad, on lihtsalt kadestamisväärsed. “Ära kärbi kallima tiibu,” soovitab Emily. Lase tal lennata ja oma unistusi täita, ole talle toeks ja julgusta teda olema ja saavutama kõike, mida ta mõelda julgeb!”

Allikas: PureWow