Kui oled Elisa kasutaja

1. "Pisipäkk"

Südamlik ja lõbus koguperefilm Pisipäkk ootab suuri ja väikeseid vaatajaid Elisa Elamuse videolaenutuses! Seiklusfilm “Pisipäkk” rõõmustab igas vanuses vaatajaid, pöörab lumeinimese legendi pea peale, kui nutikas noor lumeinimene leiab millegi, mille olemasolusse ta ei uskunud - nimelt inimese. Uudis „pisipäka“ leidmisest paneb lihtsa eluviisiga lumeinimesed aga muretsema, mida nende lumisest kodukülast väljaspool veel leiduda võib. Algab hoogne lugu sõprusest, julgusest ja avastamisrõõmust.

"Röövitud printsess"

Maiuspala väikestele filmihuvilistele Elisa videolaenutuses! Ükskord ennemuiste elas kusagil maailma serval vägev võlur, kes röövis iga saja aasta järel ühe armunud printsessi, et enda võluväge turgutada. Tütarlapse armastusest jõudu ammutades muutis võlur aga neiud kivikujuks. Kui vangi langeb imekaunis Mila, läheb teda otsima temasse armunud rändartist Ruslan, kelle unistus on saada rüütliks. Teel kohtab noor sangar erinevaid muinasjutulisi tegelasi – tarka kassi, kivist koletist ja kõnelevat pead, kes valvab võlumõõka.

"7 võõrast El Royale'is"

Kui pere nooremad filmihuvilised on oma kodukinoelamused kätte saanud ja magama pandud, on aeg ette võtta üks korralik põnevik! Elisa videolaenutusest pakume selleks puhuks välja värske hiti "7 võõrast El Royale'is", kus seitse kontvõõrast kohtuvad päevinäinud ja tumeda möödanikuga "El Royale’i" hotellis. Võõraid seob vaid see, et neist igaühel on riidekapis rohkesti luukeresid ja samuti valgustkartvaid saladusi, mida maha matta. Ühe saatusliku öö jooksul avaneb kõigil seitsmel võimalus oma pattudele lunastust saada. Seda veel enne, kui nimetatud majutusasutuses täielik põrgu valla pääseb...

"Litsid"

Mart Sanderi populaarse romaanitsükli ainetel valminud ajaloolise draamasarja "Litsid" esimene hooaeg on täies pikkuses ja reklaamivabalt saadaval Elisa Elamuse seriaalimaailma voogedastuskeskkonnas Seriaali valik! Proua Kuke peetavast kõrgema klassi meesteklubist käib läbi kogu toonane poliitiline eliit. On aeg, mil mõne daami põlglik pilk võib pühkida maailmakaardilt terve riigi, ent mängukaartide õige seadmine võib päästa elusid. Mitte keegi ei pääse vaenlasele nii lähedale kui härrasteklubi neiud.

Kui oled TVPlay Premiumi kasutaja

1. "Suur Gatsby" ("The Great Gatsby")

See Baz Luhrmanni film jälgib Nick Carrawayd (Tobey Maguire), kes 1922. aasta kevadel Kesk-Läänest New Yorki kolib. See ajastu oli tuntud lõdva moraali, sädeleva džässi ja salaviinakuningate poolest. Isiklikku Ameerika unelmat jahtides asub Nick elama müstilise, uhkeid pidusid korraldava miljonäri Jay Gatsby (Leonardo DiCaprio) naabermajja. Üle lahe elab Gatsby nõbu Daisy koos oma elumehest siniverelise abikaasa Tom Buchananiga. Nii tõmmatakse Nick ülirikaste inimeste illusioonide, armastuse ja pettuste maailma. Algaja kirjanikuna jälgib Nick kõike ning paneb kirja loo võimatust armastusest ja pingelisest tragöödiast, hoides nii peeglit meie endi tänapäeva ja püüdluste ees.

Osatäitjad: Carey Mulligan, Elizabeth Debicki, Isla Fisher, Leonardo DiCaprio, Tobey Maguire

Režissöör: Baz Luhrmann

2. "Lahkulööja sari: Mässaja" ("Insurgent")

Kõikjal ta ümber tõusevad pinged, kui Beatrice Prior oma lähedaste päästmist jätkab, maadeldes samas tunnetega, mis on täis leina ja andestust. Beatrice'i sissepühitsemispäev oleks pidanud olema ta valitud fraktsiooni keskel pidulik ja täis võidutunnet, ent paraku lõppes see päev kirjeldamatute õudustega. Puhkemas on sõda, sest fraktsioonide ja nende eri tõekspidamiste vahel süveneb konflikt. Sõja ajal aga tuleb valida oma pool. Läbides oma otsuste tagajärjel muutusi, peab Beatrice endas tõelise Mässaja leidma, isegi juhul, kui ta ei tea, mida seeläbi kaotada võib.

Osatäitjad: Miles Teller, Octavia Spencer, Shailene Woodley, Theo James, Zoë Kravitz, Jai Courtney, Ansel Elgort, Tony Goldwyn, Ashley Judd, Naomi Watts, Kate Winslet

Režissöör: Robert Schwentke

3. "Räägi temaga" ("Hable con ella")

Oscari, Kuldgloobuse, BAFTA auhinna võitja!

Ajakirjanik Marco, kes leinab ikka veel kümne aasta eest lõppenud armulugu, armub härjavõitleja Lydiasse, kes üritab samuti armastusest üle saada. Põetaja Benigno pühendab end oma ainsale patsiendile, noorele tantsijannale, kes langes nelja aasta eest koomasse. Ta räägib temaga, loeb talle, hoiab ta suletud silmade ees pilte. Kui Lydia viiakse koomas haiglasse, kus töötab Benigno, sõbruneb viimane Marcoga ning põetaja soovitab tal naisega rääkida ning imet loota. Marco on kui Sancho ja Benigno Quixote ja kui Benigno lootused kuuluvad pigem fantaasiavalda, üritab Marco ta maapeale tuua. Kuid kas ime võib juhtuda?

Osatäitjad: Rosario Flores, Javier Cámara, Darío Grandinetti

Režissöör: Pedro Almodóvar

4. "Paras pähkel 2" ("The Nut Job 2")

Kui kuri linnapea otsustab maha raiuda Vabaduse pargi puud ja rajada selle asemele tohutu lõbustuspargi, ühendavad seda parki koduks pidavad karvased ja sulelised oma jõud. Nende eesmärk: teha ära linnapeale ja tolle käsilastele, vallutada tagasi armastatud park ja päästa oma kodu.

Osatäitjad: Will Arnett, Maya Rudolph, Bobby Cannavale, Peter Stormare, Jeff Dunham, Jackie Chan, Katherine Heigl, Julie Lemieux

Režissöör: Cal Brunker

5. "Vana-aastaõhtu" ("New Year's Eve")

Filmi tegevus leiab aset vana-aastaõhtul New Yorgis, kus jälgitakse mitmeid inimesi ja selle erilise päeva mõju neile. Kim on üksikema, kes mõtleb endiselt, et ta tütar Hailey on väike laps, kes tahab poisiga välja minna, et toda südaöösel suudelda. Claire, kes vastutab linna iga-aastase traditsiooni eest, milleks on suure kera langemine Times Square'il, peab tehnilise tõrke korral kutsuma appi elektriku, kes on paraku vallandatud. Kokk Laura, kes valmistab toitu ühe plaadifirma uusaastapeoks, põrkab kokku oma endise kallima Jenseniga, kes samal peol esineb. Kui mees nende suhte ebameeldiva lõpu pärast vabandada üritab, ei võta naine vabandusi vastu.

Osatäitjad: Michelle Pfeiffer, Zac Efron, Robert De Niro, Halle Berry, Alyssa Milano, Jessica Biel, Jessica Biel, Jon Bon Jovi, Katherine Heigl, Ashton Kutcher, Jake T. Austin, Til Schweiger, Hilary Swank, Sofia Vergara, Carla Gugino, Alyssa Milano

Režissöör: Garry Marshall

Kui oled Telia kasutaja

1. "Sünge juhtum" ("True Detective")

Seriaali uue 3. hooaja esimesed kolm osa (ning ka eelmised hooajad) on eksklusiivselt saadaval Telia HBO keskkonnas ning uued osad lisanduvad iganädalaselt kohe pärast linastust USA’s.

2. "Tuulte tahutud maa"

EV100 filmide sarjast, eksklusiivselt ainult Telia Videolaenutuses!

3. "Mässaja rukkis" ("Rebel in the Rye")

Telia klientidele Filmiriiulis tasuta.

4. "Rännumees" ("Journeyman")

5. "Lino" – eesti keeles

Kui oled Netflixi kasutaja

1. "Polar"

2. "20th Century Women"

3. "Bill Hicks: One Night Stand"

4. "Along With the Gods: The Two Worlds"

5. "Along with the Gods: The Last 49 Days"

Kui oled Amazon Video Prime kasutaja

1. "The Office"

2. "The Firm"

3. "Rango"

4. "Duplicity"

5. "CHI-RAQ"