Lauljatar Liis Lemsalu ei avalda pettumust mitte ühelgi galaüritusel. Eile kandis naine sihvakaid sääri paljastavat oranži kleiti, mis tõi galale kevade tunnet.
2. Lenna Kuurmaa ja Lauri Mäesepp
Lauljatar Lenna ja tema näitlejast kihlatu Lauri on tõeliselt šikk paar! Lauljanna glamuurne Oksana Tanditi sametkleit ja mehe üleni must komplekt jätsid õnnelikust paarist ühtse tunde.

3. Anna Pärnoja


Lauljatar Anna Pärnoja (vasakult kolmas) võlus imelises erkpunases pükstükis, mis paljastab galale kohaselt õlad ning paistab silma laia ja moodsa püksilõikega.

4. Liisi Voolaid
Sõbrannad, moelooja Kätlin Kikkas ja DJ Liisi Voolaid moodustasid galal ilusa koosluse. Kikkase käe all valminud Liisi vanast mööblikangast pükskostüüm aga on ühtaegu stiilne ja viisakas annuses seksikas.

5. Helene Vetik

Graafiline disainer Helene Vetik tõi punasele vaibale särtsakat ja lõbusat tänavamoe glamuuri!

6. Sandra Sersant
Imekaunis mänedžer Sandra Sersant sobib kaamera ette lausa valatult! Eilsel galal nägi teda aga julgemas riietuses kui kunagi varem! Korallroosa pükstükk pärineb Iris Janvieri moemajast.

7. Kristina Pärtelpoeg

Räppmuusikute mänedžer Kristina Pärtelpoeg näitab eeskuju kurvikatele naistele, kandes diivalikku galakleiti.

8. Triinu Paomets

Muusikaauhindade gala üks õhtujuhtidest, lauljatar Triinu Paomets kandis laval Oskana Tanditi loomingut, mis näeb põnevam välja kui keskmine poelettidel leiduv pükstükk. Kuldsed detailid lausa panevad igava halli tooni elama!

9. Kethi Uibomägi

Punase vaiba galad on ideaalsed, kus näidata glamuuri ja pidulikkust. Teksades saame ju igapäevaselt küll ja veel käia! Lauljatar Kethi Uibomägi oli mustas sametkleidis ja õlgadeni langevate blondide juustega tõeline pilgupüüdja!

10. Mari-Liis Saretok
Disainer ja looduskosmeetika äris tegutsev Mari-Liis Saretok on ka ise alati stiilse välimusega. Tema ruuduline oversized pükskostüüm mõjub värskelt ja nooruslikult! Kiidusõnad ka produtsent Bert Prikenfeldile, kes kannab suurepäraselt välja litritega jaki.