Kui Queeni ninamees oli tuntud ekstravert, siis Mary Austin hindab privaatsust. Ent nüüd, kõmulise eluloofilmi tuules, on naine leidnud end taas avaliku huvi keskmest. Tal ei tohiks selle vastu aga midagi olla, kuna "Bohemian Rhapsody" tuluks oli mullu pea 600 miljonit dollarit, millest 40 miljonit kuulub Mary'le. Mercury jättis nimelt just talle 50 protsenti oma tulevastest tuludest, mis kasvas pärast muusiku vanemate surma 75 protsendi peale. Mary sai endale ka mehe Londonis asuva 28-toalise häärberi koos uhke kunstikogu ja Louis XV kuulunud mööbliga.

Mary Austin 1991. aastal Freddie Mercury matustel (Foto: Scanpix)

Mary Austin ja Freddie Mercury kohtusid 1970.aastal, mil mees polnud veel ülemaailmseks superstaariks saanud. Mary oli toona vaid 19-aastane ja õppis kunstikoolis. "Mu armukesed on küsinud, miks nad ei saa asendada Mary't, kuid see on lihtsalt võimatu," rääkis Mercury omal ajal. "Ta on minu ainus sõber ja ma ei taha kedagi teist. Minu jaoks oli ta minu abikaasa. Minu jaoks oli see abielu. Me usume üksteisesse. Sellest mulle piisab. Ma ei suudaks armuda mehesse samamoodi nagu ma armusin Marysse."

Tänaseks on Mary 69-aastane. Kuulduste kohaselt kiitis ta filmi heaks, kuid ei soovinud sellega ise mingit pistmist teha. Filmis kehastas teda 24-aastane Lucy Boynton.