28-aastane näitlejatar vahetab välja Amy Schumeri, kes rollist 2017. aastal loobus. Filmide “Mary Queen of Scots” ja “I, Tonya” staar on ka oma produktsioonifirmaga LuckyChap Entertainment filmi produtsendiks, vahendab Independent.

“Barbiega mängimine arendab lapse eneseavastusretkel enesekindlust, uudishimu ja suhtlusoskust,” lausus Robbie. “Barbie bränd on pea 60 aastast julgustanud lapsi kujutama end ette inspireerivates rollides — olgu selleks siis printsess või president. On au võtta see roll ja produtseerida film, mis minu hinnangul mõjutab väga positiivselt lapsi ja publikut üle kogu maailma.”

Margot Robbie firma on löönud käed Warner Brosi ja Matteliga, et tuua Barbie lugu suurele ekraanile. Tegemist on kahe Ameerika ettevõtte esimese koostööga. Filmil puuduvad hetkel pealkiri, lavastaja ja ilmumiskuupäev.

Barbie nukk jõudis esmakordselt poelettidele 9. märtsil 1959 ja tegemist on tänase päevani Matteli ühe edukaima müügiartlikiga. Menuka mänguasja looja oli ameeriklanna Ruth Handler, kes sai inspiratsiooni oma tütre pabernukkudest. Barbie sai ka oma nime Handleri tütre Barbara järgi.

Vananenud Barbie küll pole, kuid pisemaid korrektuure on nukk läbinud pidevalt. 1959. aastal tuli nukk turule Doris Day näoga – pruntis huulte ja tihedate ripsmete alt häbelikult piiluvate silmadega. 1967. aastal, seksrevolutsiooni päevil läks aga tema silmavaade julgemaks, nägu seksikamaks. Kümme aastat hiljem sümboliseeris säravvalgete hammastega Barbie tollast naeratavat “hambapastapõlvkonda”.