Valmiva draamasarja tegevustik leiab aset tuhat aastat enne HBO menuki oma, vahendab Hollywood Reporter. Püsitegelastena löövad projektis kaasa Naomi Ackie, Denise Gough, Jamie Campbell Bower, Sheila Atim, Ivanno Jeremiah, Georgie Henley, Alex Sharp ja Toby Regbo. Nagu kõik "Troonide mänguga" seotud asjad, hoitakse ka nende karakterite detaile vaka all. On vaid teada, et Watts hakkab kehastama karismaatilist seltskonnadaami, kel varjata sünge saladus.

"Troonide mängu" järeltulija loojateks on stsenarist Jane Goldman ja "Jää ja tule laulu" autor George R.R. Martin. Pilootosa, mille HBO juunis plaani võttis, põhineb duo poolt kirjutatud lool. Goldman on ka sarja valmimise eest vastutaja. Lisaks on projekti produtsentideks SJ Clarkson, James Farrell, Jim Danger Gray, praegune "Troonide mängu" produtsent Vince Gerardis, sarjade "Damages" ja "Bloodline" kaasautor Daniel Zelman ning Chris Symes.

Eelloo ülejäänud meeskond avalikustatakse hiljem.

"Troonide mängu" ("Game of Thrones") kaheksas ehk viimane hooaeg jõuab meieni aprillis. Täpset kuupäeva pole avalikustatud, kuid maailma populaarseima seriaali lõppvaatus pole enam kaugel. Aprillis ilmuv viimane hooaeg hakkab koosnema tavapärasest pikematest episoodidest, sest seekord on kokku ainult kuus osa.

Romaanide autor George R. R. Martin on nentinud, et tal on probleeme "Jää ja tule laulu" kuuenda raamatu "Winds of Winter" lõpetamisega, sest teleseriaali populaarsus on hakanud seda segama. Põhjus seisneb kindlasti ka selles, et ta aitab luua nii uusi "Troonide mängu" seriaale ja ka teisi projekte, mis põhinevad tema raamatutel.

Vaata sarja kõige värskemat klippi!