Kui oled TVPlay Premiumi kasutaja

1. "Veri, higi ja pisarad" ("Pain And Gain")

Film põhineb pea uskumatul tõestisündinud lool 1990. aastate Miami personaaltreeneritest, kes pidevast rahanappusest ajendatuna otsustavad röövida rikka ärimehe, et temalt raha sisse nõuda. Märulimeistri Michael Bay krimikomöödia peaosades mängivad tuntud möllumehed Mark Wahlberg, Dwayne Johnson ja Anthony Mackie.

2. "Mesilane Maia" ("Maya the bee: Movie")

Mesine muinasjutt kutsub nii väikseid kui ka suuremaid vaatajaid suvisele aasale, kus saab imetleda selle värvikaid elanikke. Armsad tegeleased animatsioonist „Mesilane Maia“ („Maya the bee movie“) õpetavad lastele julgust ja sõpruse tähtsust ning kutsuvad kaasa elama ühe armsa mesimummi ja tema sõprade põnevatele seiklustele.

Juba sünnist saati erineb Maia oma eakaaslastest. Peale selle, et ta kuidagi ei suuda paigal püsida, on ta alati esimene, kes soovib kogeda uusi elamusi. Sõbralik Maia leiab endale alati uusi sõpru, kuna tema iseloom köidab kõiki. Ainuke asi, mis talle raskusi valmistab, on reeglite järgimine. Selle asemel, et sõna kuulata ja pimesi reegleid järgida, uurib Maia elu ja esitab palju küsimusi. See aga ei sobi kokku Mesilasema kavala nõuniku – Summiina plaanidega. Nimelt varastab Summiina Mesilasema toitepiima ja süüdistab selles üle aasa elavaid herilasi. Ilma toitepiimata Mesilasema aga sureks ning Summiina saaks taru juhtimise üle võtta.

Nende keeruliste sündmuste keskele satuvad Maia, tema ustav sõber Willi ning nende uued sõbrad rohutirts Flip ja pisike herilane Sting. Pisikestel putukatel ootab ees raske ülesanne, kuna nad peavad ära hoidma sõja oma tarude vahel, päästma Mesilasema ja mis kõige tähtsam – hoidma sõprust ja usaldama üksteist.

3. "Palgamõrvarid Brügges" ("In Bruges")

Kaks palgamõrvarit Ray (Colin Farrell) ja Ken (Brendan Gleeson) peavad bossi Harry (Ralph Fiennes) nõudmisel pärast ühte ebaõnnestunud tööotsa Belgia linnas Brügges redutama. Esimene ei jõua ära oodata, millal koju tagasi saab. Teine naudib samal ajal vanalinna vaatamisväärsusi ja üldse kogu linna maagiat.

4. "Uued jõulupuud" ("Ёлки новые")

"Uued jõulupuud” on jätk menukale aastavahetuskomöödiate sarjale, kus ka seekord saab nalja rohkem kui rubla eest! Filmis rullub lahti viis väga erinevat, kuid siiski oma olemuselt väga sarnast lugu. Esimene lugu räägib kahe vana tuttava Borja ja Ženja sõprusest, teises aga rasedast lumehelbekesest, kes püüab leida vastuseid oma küsimustele. Kolmandas loos näeme armunud Galinat, kes tahab iga hinna eest vana-aasta õhtu oma kallimaga veeta. Neljandas loos pannakse proovile noor hipster, kes suundub oma tulevase võõrasisaga metsa kuuse järele. Viiendas loos sõidab väike Habarovski poiss Moskvasse, et leida endale uus ema. Filmi keskmes on igavikuliselt väärtused – sõprus, armastus ja truudus.

5. "Kuutõusu kuningriik" ("Moonrise Kingdom")

Kaks noort armunut Sam (Jared Gilman) ja Suzy (Kara Hayward) põgenevad skaudilaagrist ning šerifi (Bruce Willis) eestvedamisel hakatakse lapsi otsima. Omaalgatuslikult hakkab juhtunut uurima ka skautide juht. Suurepäraseid arvustusi pälvinud komöödiast kiirgab Wes Andersoni teostele omast soojust ja veidrusi.

Kui oled Elisa kasutaja

Jõuludega on suured söömingud suguvõsaga möödas ja aasta viimasel õhtul on sõbrad ning pidu. Igal aastal näitavad kodumaised telekanalid erisaateid ja uusi mängufilme. Elisa TV tiim edastab endapoolsed soovitused, millistel saadetel ja filmidel silm peal tuleks hoida.

Kuna aastavahetusel on peamisel kohal ikka sõpradega koosolemine ja peomelus on telekale keeruline keskenduda, on õnneks võimalik kõik pakutav Elisa Elamusega endale sobival ajal rahulikult järele vaadata. Eriti tasuks siin tähelepanu pöörata sellele, et kõik juba eetris olnud filmid on automaatselt nähtavad Elamuse Filmimaailmas, kust neid ülimugavalt, omas tempos ja endale sobival ajal järele vaadata saab!

Elisa TV tiim edastab endapoolsed telesoovitused meeldejäävaks aastalõpuks ja uue aasta alguseks.

"Tujurikkuja", Elisa Seriaalimaailma Seriaali valik

Kurb oli päev, kui Tujurikkuja meeskond teatas, et järgmine aastavahetus möödub ilma musta huumori ja ühiskonnakriitlise meelelahutussaateta. Õnneks ei pea aga tänavu kurvastama, sest kõik Tujurikkuja osad on täies hiilguses uuesti vaadatavad Elisa Seriaalimaailma Seriaali valikus.

"Sajaga edasi", ETV

Esmaspäev 31.12.2018

ETV suur pidusaade algab juba päeval ja kestab aastavahetuseni välja. Saates on otselülitused kõige ägedamatele pidudele üle Eesti! Säravad külalised, meeleolukas muusika ja huumor!

"Edekabel 2018", TV3

Esmaspäev 31.12.2018

Iga aastavahetuse teleprogrammi üks oodatuimaid saateid on kahtlemata Henrik Normanni „Edekabel“, kus pannakse humoorikal moel paika lõppeva aasta tummisemad telesaated ja kõige rohkem ilma teinud staarid. Üles astuvad nii poliitikud, ärigeeniused, populaarsed trendiinimesed kui ka armastatud saatejuhid, keda kõiki kehastab üks ja ainus Henrik Normann!

"Ärapanija 2018", ETV

Esmaspäev 31.12.2018

Lugupeetud Eesti Vabariigi president, Riigikogu esimees, Eesti ja Läti maksumaksjad! Nüüd läheb panemiseks! Pange vaim valmis! Stuudios panevad Mart Juur ja Peeter Oja.

"Mehed ei nuta", ETV

Esmaspäev 31.12.2018

Ülipopulaarne ja palju tsiteeritud seikluskomöödia unetutest meestest, kes tõelise sanatooriumi asemel viiakse ravile üksikule asustamata saarele. Mehed hakkavad tegutsema, et saarelt pääseda. Varsti selgub, et see on rohkem nagu poolsaare moodi saar.

"Leiutajateküla Lotte", ETV2

Teisipäev 01.01.2019

Ülipopulaarne kodumaine joonisfilm, mis ei vaja tutvustamist ei suurtele ega väikestele ja pakub rõõmu ning naeru koguperele.

"Helisev muusika", TV3

Teisipäev 01.01.2019

Maailmakuulus muusikal, mille tegevus leiab aset teise maailmasõja-aegses Austrias ja ei vaja rohkem tutvustamist ei suurtele ega väikestele filmisõpradele. Muusikaline elamus on garanteeritud iga-aastasel vaatamisel.

"La La Land: California unistused", TV3

Teisipäev 01.01.2019

Oscariga pärjatud romantilise muusikali peaosades on Ryan Gosling, Emma Stone ja JK Simmons. Noor näitlejanna ning muserdatud pianist armuvad, ent peavad tegelema Los Angelese katsumuste ja muredega.

"Bean – Täitsa lõpp film", Kanal 2

Teisipäev 01.01.2019

Hittkomöödia alati piinlikesse olukordadesse sattuvast mister Beanist (Rowan Atkinson). Los Angelese Griersoni galeriile antakse üle kuulus maal ”Whistleri ema”, mis olevat väärt miljoneid ja gaziljoneid dollareid. Heausklikud kunstigurud saadavadki mister Beani USAsse Inglismaa Kuninglikku Kunstimuuseumi esindama. Seal aetakse ta aga ootamatult segamini kellegi kunstidoktor Beaniga.

"Houdini", ETV2

Teisipäev 01.01.2019

On aasta 1886, kui noor Harry Houdini avastab, et tal on annet mustkunstitrikkide peale. Poiss asub usinasti õppima, et saada maailma parimaks mustkunstnikuks.

Kui oled Telia kasutaja

Soovitame nautida aega pere ja sõprade ning hea muusika seltsis:

Kadri Voorandi kontsert

Salvestus 22. novembril Saku suurhallis toimunud suurejoonelisest kontserdist, kus lisaks Kadri Voorandile ja Estonian Voicesele astusid külalistena lavale Andres Kõpper (NOËP), Erki Pärnoja, DJ Sander Mölder ja vokaalansambel Accent. Kontsert on vaadatav eksklusiivselt Telia Videolaenutuses.

Trad.Attack! kontsert

Eesti tippbänd Trad.Attack! otsustas 2018. aasta alguses läbi käia kõik kodumaa maakonnad ning selle põneva teekonna finaalkontsert leidis aset Mooste folgikojas. Finaalkontsert salvestati Telia LIVE tiimi poolt ning on vaadatav eksklusiivselt Telia Videolaenutuses.

Jüri Pootsmanni kontsert trammis nr. 4

Jüri Pootsmann esines koos enda bändiga "Tee oma pidu" projekti raames trammis nr. 4, andes seal pooletunnise kontserdi.

Noortebänd 2018

Eelvoorud, erisaade ning finaal on kõik vaadatavad Telia klientidele Filmiriiulis tasuta.

2 Quick Start

Telia LIVE kanalilt on võimalik järele vaadata 20.12 toimunud eksklusiivset ülekannet ansambli 2 Quick Start suurejoonelisest kontserdist Saku Suurhallis.

Kui oled Netflixi kasutaja

1. "Split"

2. "Get Out"

3. "Hush"

4. "Seven"

5. "10 Cloverfield Lane"

Kui oled Amazon Video Prime kasutaja

1. "The Big Lebowski"

2. "Step Brothers"

3. "State of Play"

4. "Fight Club"

5. "Heat"