Raffi on 11-aastane koer, kes sattus Tallinna varjupaiga hoole alla mai alguses, kui ta Pirita kandist üles korjati. Tema on olnud kodukoer, kuid kahjuks jäi ta oma perekonnast ilma. Eakal omanikul ei olnud võimalik looma enam pidada. Nüüd ootab Raffi endale uut kodu ja loodab leida perekonda, kelle seltsis veeta oma pensionipõlv. Raffi on mures, sest ta on juba 11-aastane. Kas leidub üldse kedagi, kes teda enam tahab?

Raffi on isane koer, kes on oma iseloomult väga krapsakas. Ta tahab inimesega tööd teha ja on söögi nimel igasugusteks koerustükkideks valmis. Ta on lustlik ja elurõõmus ning oma vanuse kohta väga heas vormis. Ainukeseks nõrgaks kohaks on tema tagakäpad, mis niiskete ilmadega pisut kangeks muutuvad. Praegu on Raffil ravikuur peal, kuid kui võimalik, võiks uus omanik talle aeg-ajalt ka head toidulisandit pakkuda. Nii püsib Raffi krapsakas ja rõõmus!

Pikki jalutuskäike ta ei nõua ja võiks vabalt sobida ka lastega perre. Ainult teistest koertest ta suures vaimustuses ei ole. Kui peres teisi lemmikuid ei ole, on Raffi ideaalne kaaslane. Ka rihmas oskab ta käia. Tema on üks neist "kuulikindlatest" koertest, keda Tallinna varjupaik suurima rõõmuga igale soovijale jalutada annab. Ta lihtsalt on selline leebe ja südamlik koer.

Raffi armastab maiustusi. Talle maitsevad need kohe nii väga, et aeg-ajalt kipub ta maiuse asemel kohe terve käe võtma. Tal ei saa neist kunagi küllalt! Uus omanik võiks Raffile õpetada, et tervet kätt haarata ei ole hea idee.

Kuna Raffi on eakas koer, sobiks ta hästi majja. Ta ei armasta treppidest kõndida ega autosse hüpata. Need trikid jäid noorusesse. Raffi on juba härra, kes eelistab rahulikumat elulaadi. Oma uhke kasuka poolest sobiks ta isegi õue elama, kuid vanuse ja tagakäppade tõttu vajaks ta pigem tubast eluviisi.

Raffi otsib kodu, kus veeta oma vanaduspõlv! Äkki saad sina teda aidata? Ta on kiibistatud, vaktsineeritud ja saanud vajaliku parasiiditõrje. Ta on oma uueks eluks valmis!

Iga "Koduleidja" projekti kaudu kodu leidnud varjupaigaloom saab Purinalt kingitusena kaasa kotitäie toitu ja vahva jõuluüllatuse!

Kui Sina saad Raffit aidata, siis rohkem infot tema kohta leiad Tallinna varjupaiga kodulehelt. Vaata SIIT!