Kui oled TVPlay Premium kasutaja

1. "Titan" ("The Titan")

2048. aastal valitakse elukutseline sõjaväelane osalema enneolematus eksperimendis, mille eesmärk on kiirendada inimkonna evolutsiooni, et muuta see kohanemisvõimeliseks eluks uuel planeedil.


2. "Leedi Macbeth" ("Lady Macbeth")

Kuninganna Victoria aegne Inglismaa. Noor neiu antakse poole vanemale mehele. Peigmehe pere suhtub temasse põlgusega ja ta on päevad ja ööd üksi. Siis tutvub ta oma mehe juures töötava töömehega.

Ferdinand on hiigelsuur härg, kellel on veel suurem süda. Pärast seda, kui teda peetakse eksklikult ohtlikuks metslaseks, võetakse Ferdinand kinni ja viiakse kodust kaugele paika, kus treenitakse loomi härjavõitluse areenile. Ferdinand aga kavatseb jõuda iga hinna eest tagasi oma pere juurde ega taha mingist härjavõitlusest kuuldagi. Põgenemiseks paneb ta kokku meeskonna eriti kirjudest kujudest ning algab tormakas retk läbi päikeselise Hispaania.


4. "Kangelane" ("The Hero")

Lee Hayden on vana näitleja, kes veedab oma vanaduspõlve kanepit suitsetades, tööpakkumiste puuduses. Kui tal tuvastatakse pankrease vähk, hoiab ta oma perekonnast eemale, et nad sellest teada ei saaks. Kui ta kohtub koomiku Charlotte Dylaniga, tekib neil armusuhe ja ta kogub taas kuulsust. See kompav armulugu julgustab teda parandama hooletusse jäetud suhteid oma tütre ja endise naisega, kellest ta on võõrandunud.


5. "Miljardid" ("Billions") - 3. hooaeg

Kõrgelt hinnatud põnevas draamasarjas põrkuvad kaks New Yorgi suurmeest - nutikas ja sõnaosav riigiprokurör Chuck Rhoades ning ambitsioonikas investeerimisgeenius Bobby Axelrod. Teineteise üle kavaldamiseks kasutavad mehed ära kogu oma osavuse ja mõjujõu, kaalukausil sõna otseses mõttes miljardid. Peaosades Oscari nominent Paul Giamatti ja Kuldgloobuse laureaat Damian Lewis.

Kui oled Elisa kasutaja

1. "Näljamängud: lahvatab leek“ (03.11/Kanal2)


2. "Kadunud“ (03.11/TV3)

3. "Kiired ja vihased 5“ (04.11/Kanal2)

4. Grand Budapest hotell“ (04.11/TV3)

5. "Mina, Tonya“ (04.11/TV1000Premium)

6. "Kingsman: Kuldne ring“ (04.11/TV1000Premium)

7. "Toorelt“ (04.11/TV1000Premium)

8. "Saatuslik side“ (04.11/Filmzone)

9. "Ma olen legend“ (04.11/TV1000)

Kui oled Telia kasutaja

1. "Barry" ("Barry“)

Seriaali kõik osad on saadaval Telia HBO striiming-teenuses.

2. "November“


3. "Armastusega, Simon“ ("Love, Simon“)

4. "Action Point“

5. "Peletiste perekond“ – eesti keeles

Kui oled Netflixi kasutaja

1. "The Holiday Calendar"

2. "The Other Side of the Wind"

3. "Don’t Watch This"

4. "The Degenerates"

5. "Sausage Party"

Kui oled Amazon Video Prime kasutaja

1. "Homecoming"

2. "The Lovely Bones"

3. "The Five-Year Engagement"

4. "Uncle Drew"

5. "Mr. Robot"