1. Mary-Louise Parker telesarjas "Weeds"

Kuigi Parker tegi mitmeid mahlakaid stseene "Weedsi" 8. hooajas, siis tunnistab naine, et tundis endal survet, kui 4. hooaja ühe osa raames paluti tal olla vannis üleni paljas. "Arvasin, et ma ei pea end täiesti paljaks võtma. Vaidlesin seetõttu ka režissööriga," ütles naine ajakirjale More. "Teadsin kohe, et inimesed kajastavad seda ka internetis," ütles Mary-Louise Parker.

2. Natalie Portman filmis "Hotel Cehvalier"

Portman on hiljem öelnud, et kahetseb, et ta ei juhindunud oma kõhutundest ja lasi end paljana filmida. Edaspidi on näitlejanna lubanud kuulata oma kõhutunnet. Portman on aga öelnud, et ta ei kahetse otseselt seda, et ta oli stseenis alasti, vaid et osake sellest jõudis hiljem pornolehele ning seetõttu langes suurem tähelepanu tema paljale olekule, mitte filmi sisule.

3. Sharon Stone filmis "Basic Instinct"

Kes meist ei teaks seda tuntud stseeni, kus Stone istub tumedal toolil valges kleidis ja tal pole aluspükse jalas. Tegelikult tahtis Stone püksikud ikkagi jalga jätta, aga režissöör käskis tal need jalast võtta, sest muidu jäävad need suurel ekraanil näha. Kui Stone seda aga suurel ekraanil nägi, läks ta peale filmi ja andis Verhoevenile kõrvakiilu.

4. Nicole Kidman seriaalis "Big Little Lies"

Kidman on tunnistanud, et tal kulus aega üle saamiseks ahistavast stseenist Alexander Skarsgardiga. Kidman mäletab, et ta ei saanud püsti tõusta ja ta ei tahtnud püsti tõusta. Naine mäletab, kuidas režissöör Jean-Marc pani talle rätiku peale. Kidman tundis end alandatuna ja vihasena.

5. Kate Winslet filmis "Titanic"

Winslet tunnistab, et võttis end alasti ja ütles "Draw me like one of your French girls", sest tundis end ebakindlana. Hiljem on Winslet öelnud, et kahetseb, et võttis end stseeni jaoks üleni paljaks. Samas lisab näitlejanna, et oli tollal noor ja kogenematu.

6. Jessica Brown Findlay filmis "Albatross"

Nüüd on Findlay tuntud oma rolli poolest telesarjades "Downtown Abbey" ja "Harlots", kuid ta häbeneb stseeni filmis "Albatross", kus ta näitas oma rindu. Findlay on öelnud, et oli tollal kogenematu ja ei suutnud öelda ei. "Mul polnud aimugi, et see stseen saab olema selline ja et mind filmitakse eest," ütles Findlay ja tunnistas, et enam ei laseks ta midagi sellist teha.

7. Jennifer Lawrence filmis "Passengers"

Kuigi Lawrence ei häbene otseselt seksistseeni Chris Prattiga, siis tunneb ta end halvasti hoopis seetõttu, et jõi end enne stseeni täis, sest soovis, et kõik kulgeks lihtsamini. "Jõin end väga täis," ütles Lawrence ja lisas, et tundis koju jõudes suurt häbi, sest tal polnud täpselt meeles, mida ta oli teinud.

8. Dakota Johnson filmis "50 Shades of Grey"

Johnson on öelnud, et sadomaso stseenide filmimisel ei tundnud ta end sugugi mugavalt. Naine oli tundide kaupa kinni seotud ja tegi näo nagu oleks ta seda nautinud. Tegelikult oli kogu asi tema jaoks aga äärmiselt vastik.

9. Halle Berry filmis "Monster's Ball"

Berry on öelnud, et ta küll ei kahetse seda stseeni, kuid ei saa aru, miks see üldse vajalik oli. Berry arust pole alastistseenid üldse vajalikud. Naise sõnul ei tule talle meelde ühtegi filmi, kus oleks mõni alastistseen õigustatud. Berry arust on alastistseenid alati tegijate oma valik ja soov.

10. Emilia Clarke seriaalis "Game of Thrones"

Clarke meenutab, kuidas ta palus oma vanematel vaadata uut "Game of Throne'i" osa. Naine ütles, et selles hooajas teeb ta natuke enamat kui enne. Kui vanemad nägid, et ta oli paljas, ütlesid nad "jälle!".

Allikas: decider.com