Artjom tunnistab, et tema kooliajal oli kiusamist palju ning ta ise on olnud nii kiusaja kui ka kiusatav. "Rohkem ikka kiusatav. Aga kui ma sügavalt järele mõtlen, siis enda aadressil ei võtnud ma seda kunagi liiga tõsiselt, pigem nalja ja tögamisena," möönab ta. "Kuid põhikooli lõpus oli mul äge akne ja see kõigutas tugevasti minu enesekindlust. Kui keegi mu vinnide üle nalja tegi, mõjus see nagu torge südamesse."

Kiusamise vastu ta tol ajal midagi ette võtta ei osanud. "Püüdsin midagi kiusajatele vastu öelda, aga kui nahk oli nii rämedas olukorras ja mitte miski selle vastu ei aidanud, siis reaalsusele vastu astuda oli keeruline," selgitab mees. "Kiusamine on tihti kui lumepall: kui keegi alustab, siis teised ühinevad ja see muutub teemaks."

Muusik tunnistab, et akne tõttu oli tal raskusi ka tüdrukutele lähenemisega ja seda isegi siis, kui nahapõletik juba üle oli läinud.

Kuna Artjom on isiklikult kiusamist kogenud, otsustas ta osaleda kampaanias "Stopp kiusamisele", mille raames on koolidel võimalus kutsuda muusikut ka noortele kiusamisest ja oma kogemusest rääkima.. "Tahan südamest, et lapsed ei peaks selliseid asju läbi elama," ütleb ta, lisades, et ta ise saab enesekindlust vastu astuda just võitlusspordist. "See annab mulle sisemist rahu, et tühjast jutust mitte välja teha ja samas ka lihtsalt mõnusa enesetunde."