02.09.2013, 17:26
Koduaia rohelisega maitsestatud kanafileed
Toredad maitsed.
FOTO:
Koostisosad:
RETSEPT
- 12 tk Kana kintsufilee
- 1 peotäis Petersell
- 1 peotäis Münt (värske)
- 1 suur küüs Küüslauk
- 1 tk Punane tšilli
- 0.5 tk Sidrun (värskelt pressitud mahl)
- Meresool
- Must pipar
- Oliiviõli
1. Aseta kõik komponendid peale kana köögikombaini ja purusta ühtlaseks pastaks. Määri fileed saadud seguga ja aseta kausiga vähemalt kaheks tunniks kuni üleöö külmikusse maitsestuma.
2. Küpseta kanafileesid koos täidetud õuntega ahjus. Võid liha panna eraldi restile või otse õunte peale.
VAATA LISAKS:
Suitsuse täidisega ahjuõunad
Peedi-õunasalat