04.04.2013, 11:17
Täidetud suvikõrvitsad
Kiire, lihtne, kerge ja hea amps.
FOTO:
Koostisosad:
RETSEPT
- 2 tk Suvikõrvits
- 300 g Suitsusink
- 1 tk Porrulauk
- 300 g Kodujuust
- 8 tk Kirsstomat
- Sool
- Must pipar
- 200 g Riivjuust
- Pune
Lõika suvikõrvitsad pikuti pooleks ja võta lusikaga pehme sisu välja, nii et tekiksid lootsikud. Haki sink ja porru valge osa ning prae pannil kergelt läbi, sega kodujuustuga ja maitsesta. Prae pannil hästi kergelt läbi ka suvikõrvitsalootsikud, aseta need õliga määritud küpsetusvormi ja täida seguga. Eriti tore, kui sul on olemas grillpann, siis jäävad suvikõrvitsatele toredad triibud.
Riivi juust ja puista täidetud suvikõrvitsate peale, sinna aseta ka pooleks lõigatud kirsstomatid. Küpseta
200-kraadises ahjus umbes 20 minutit.