07.01.2013, 15:53
Küüslaugupasta
Kuldsed küüslaugulaastud, küüslauguleherohelised tagliatelle-pesad ja peibutuseks mandlilaastud. Taldrikutäis, mis on üdini lihtne ja aus.
FOTO:
Koostisosad:
RETSEPT
- Või
- Õli
- 3 küünt Küüslauk
- 4 tk Tagliatelle-pesad
- 1 dl Mandlilaastud
- Petersell või
- Rukola
- 1 dl Rõõsk koor 35%-line
- Parmesan v. muu kõva juust
- Sool
1. Pane pastapesad soolasesse vette keema ja keeda vastavalt pakil antud korraldustele al dente. Kuumuta pannil või ja õli ning lisa sinna õhukesteks laastudeks lõigatud küüslauk. Keeruta kiirelt. Lisa mandlilaastud, hakitud petersell või metsik rukola ning näpuotsatäis soola. Sega õrnalt, kuni laastud on õrnkuldsed.
2. Kurna pasta lohakalt (loe: jäta pisut keemisvett potti). Vala pasta pannile, sega läbi ning nirista pisut koort sekka. Riivi parmesani peale ja söö kohe!