Hinged kontakteeruvad elavate inimestega mitmel erineval põhjusel. Ja kuigi kalli inimese kaotus on raske, siis tea, et ta võib olla küll füüsiliselt läinud, aga aeg-ajalt endast siiski märku anda. Need on märgid, et ta on jätkuvalt sinuga:

1. Sa tunned seda lõhnast

Kui armastatud hing on läheduses, võid seda tajuda erinevatel viisidel. Üks väga sage viis selleks on lõhn, sest see, kuidas keegi lõhnab, on vägagi äratuntav. Tegemist võib olla tubaka, parfüümi või isegi toidulõhnaga, mis meenutab mõnda tema poolt minevikus tehtud rooga. Hinda seda, sest see on sõnum, mis tuleb otse su lahkunud lähedaselt.

2. Su meeled on väga tundlikud

Hingedele meeldib sinuga suhtlemise ajal su meeli stimuleerida, mistõttu võidki tunda näiteks mõnda tuttavat lõhna või kuuled kuskilt kaugelt tema häält sinuga rääkimas. Toas võib järsku ka õhutemperatuur korraks langeda või nad “hõõruvad” end sinu vastu. Võimalik, et su suhu võib tekkida ka tema tehtud toidu maitse. Need on kõik viisid, kuidas hinged sinuga ühendust üritavad luua.

3. Merekarbid

Vahel, isegi kui oled ookeanist väga kaugel, võid leida mõne merekarbi. See võib tunduda väga tavaline asi, aga tegelikult on need kingitused su kadunud lähedastelt. Miks just merekarbid? Sest neid ei jäta sa kindlasti tähelepanuta.

4. Nad tulevad öösel külla

See on üks kõige tavapärasemaid viise, kuidas hinged meiega suhelda üritavad. Meie alateadvus on öösiti hingede maailmale rohkem avatud ja kutsub neid sageli külla. Unenäod, kus kohtud hingedega, on sageli väga realistlikud, mistõttu proovi panna tähele, mida need sulle tähendavad. See võib olla sõnum hauatagusest maailmast.

5. Elektroonilised seadmed ei tööta enam või hakkavad korraga tööle

Elektroonilised seadmed on ühed kõige tavapärasemad vahendid, mille abil hinged meiega suhelda üritavad. Kui sul on toas raadio, võivad nad üritada sinuga läbi kindla sageduse suhelda. Aga pea meeles, et nad ei taha sulle halba. Sa võid küll ehmuda, aga hinged üritavad lihtsalt leida viisi, kuidas sinuga teispoolusest suhelda.

6. Su asjad kipuvad saladuslikult kaduma

Sulle võib küll tunduda, et oled hulluks minemas, kui avastad, et asjad on liikunud nendest kohtadest minema, kuhu sa nad jätsid, aga tegelikult võib mõni surnud sugulane või sõber sulle lihtsalt nalja teha. Kõlab tobedalt, aga lihtsalt seetõttu, et nad on surnud, ei tähenda veel, et nad ei tahaks sind aeg-ajalt kiusata. Naera selle üle!

7. Sa lihtsalt tead, et nad on lähedal

Vahel tekib veider tunne nagu sa poleks ruumis üksinda. See pole midagi, mida saab õigesti kirjeldada, aga sa lihtsalt tunned end kuidagi teisiti. See võib olla märk sellest, et lahkunud sugulane on järsku sulle väga lähedal või vähemalt sinuga samas ruumis.

8. Muusika

Üks asi, mida võid pärast lähedase surma märgata, on see, et justkui kõik raadiod mängivad tema lemmikut muusikat või filmitegijad on just need laulud filmile soundtrackiks valinud.

9. Veidrad mõtted

Võid avastada, et mõtled mõtteid, mis pole justkui sinu enda omad. Täpselt nagu sinu sees käiks mingi sisemine monoloog. See võib olla märk sellest, et lahkunud lähedased on jätkuvalt sinuga koos. Kui tunned, et mingi mõte oli sinu jaoks võõras, mõtle sellele pisut ja seda eriti juhul, kui su sisemine monoloog räägib sinuga nii nagu sa ise kunagi ei teeks.

10. Märgid matustelt

Kas teadsid, et hinged võivad tulla ka oma enda matustele? Nad liiguvad sageli ruumis ringi ja üritavad oma lähedasi lohutada ning anda neile märku, et kõik on hästi. Kuna inimesed on matustel enamasti leinamisele nii keskendunud, jäävad need märgid tihti märkamata.

13. Tunned end järsku väga hästi

Kui tunned järsku, et sul hakkas kuidagi eriti hea ja turvaline, on need märgid sellest, et mõni lähedane hing hoiab sul praegu silma peal. Ta tahab, et sa teaksid, et ta jätkuvalt armastab sind ja sul on olemas keegi, kes sind kaitseb.

Allikas: Higher Perspective