2013. aastal kunagi suurepärase seeria viienda osaga põhja viinud "Visa hing: Hea päev, et surra" ("A Good Day to Die Hard") tundus olevat hale lõpp kunagi märulifilmidele eeskujuks olnud saagale, kuid siis selgus, et viimase hea ehk neljanda "Visa hinge" filmi ("Live Free or Die Hard") lavastanud Len Wiseman kavatseb tuua John McClane'i tagasi kinoekraanidele ja seda osaliselt ka eelloo kujul.

Nimelt kannab seeria kuues film ajakirja Empire andmetel lihtsalt nime "McClane" ning see vaatleb nii noore ehk 20-aastase John McClane'i tegemisi algaja New Yorki võmmina ning samal ajal näeme tänapäeval ka vanema ehk 60-aastase McClane'i tegemisi. See tähendab, et esmakordselt kehastab seda rolli ka keegi teine peale Bruce Willise, kes on ka ise filmis tähtsal kohal, sest "Visa hinge" filmi ei saa teha Williseta.

Filmi produtsent on Lorenzo di Bonaventura ja tema Di Bonaventura Pictures, mis on tuntud Michael Bay "Transformerite" filmide eest. Vaadates selle produktsioonifirma tausta, kuhu kuuluvad nii suurepärased draamad (Steven Soderberghi "Side Effects"), suure-eelarvelised filmid ("Transformerid") kui ka korralikud märulid ("Meg"), siis peab tõdema, et nad võivad oma ülesandega hakkama saada ja teha hea "Visa hinge" filmi, mis pole kindlasti viimane osa, vaid uue algus.