Veerat nägi viimati täna kella 10.30 ajal Aespa alevikus asuvas kodus tema elukaaslane, kust naine teadmata suunas lahkus. Veeral olid jalas lühikesed mustad püksid ning seljas sinise-valge triibuline särk. Varasema käitumise põhjal on alust arvata, et Veera võib ringi liikuda kas raudtee läheduses või rongiga.

Rapla politseijaoskonna välijuht Janno Juuriku sõnul on politsei kontrollinud naise võimalikke asukohti, kuid paraku pole leitud edasiviivaid vihjeid sellest, kuhu ta lahkuda võis.

„Oleme kontrollinud naise koduümbrust ja ümberkaudseid tänavaid. Samuti vaatasime koos politseikoeraga üle Roobuka rongipeatuse ja selle ümbruse. Küsitleme kohalikke elanikke ja kogume lisainfot,“ rääkis Juurik.

Otsinguid koordineeriv Rapla politseijaoskonna patrullitalituse juht Margus Kaldma vahendas 1. augustil, et otsingud jätkuvad. Naine on kadunud juba kolm päeva. "Kontrolliti Rapla, Hagudi, Lohu, Kohila, Vilivere ja Roobuka raudteejaamu ja nende ümbrust. Kontrollitud on Elroni rongide turvasalvestisi, kuid praeguseks läbi vaadatud salvestistelt Verat tuvastatud ei ole. Jätkame ka info kogumist kohalikelt elanikelt. Täna kella 10 ajal kogunetakse Roobuka raudteejaama, et alustada maastikuotsinguid, mille käigus vaadatakse läbi raudteeäärsed metsad ja põllud nii Tallinna kui ka Kohila suunas.“

Politsei palub kõigil, kes Veerat näevad või teavad tema asukohta, helistada numbril 5345 0510 või 112.