1. Ta alustas oma loominguteed muusikuna
Johnny Depp on tuntud oma kitarrimänguoskuse poolest, kuid ta oskab veel ka trumme põristada. Esimese kitarri kinkis Deppile 12. sünnipäevaks tema ema. Depp osales mitmes noortebändis ning muusikakire tõttu jättis pooleli ka keskkooli. Üritades hiljem kooli tagasi minna, soovitas direktor tal pigem oma unistusi jahtida. Noorena elas ta lühikest aega ka oma sõbra autos ja müüs oma muusikat reklaamifirmadele, et ots otsaga kokku tulla. Ta on mänginud koos mitmete kuulsate esinejatega, näiteks Alice Cooperi ja Marilyn Mansoniga. Deppil oli ka oma bänd nimega P, kuhu kuulusid veel teised tuntud tegijad, nagu Red Hot Chili Peppersi bassist Flea ja Sex Pistolsi kitarrist Steve Jones.

2. Nicolas Cage soovitas tal näitlemisega kätt proovida
Deppi toonane abikaasa Lori Anne Allison tutvustas teda Nicolas Cage’ile, kes nägi Deppis näitlemisannet. Üks esimesi rollidest oli Tommy Hansoni osa telesarjas „21 Jump Street”, millega ta sai kõigi teismeliste lemmikuks. Hiljem tutvus ta juba Tim Burtoni ja Edward Käärkäega ning saavutas selle kuvandi, mille järgi teda täna tuntakse.

3. Disney peaaegu vallandas ta Jack Sparrow osatäitja kohalt
Paljud tunnevad Johnny Deppi just tänu tema Jack Sparrow rollile ning seega tundub veider, et filmisarja esimese osa tegemise ajal tahtsid Disney produtsendid teda vallandada, sest ei mõistnud tema tõlgendust tegelasest. Tänaseks päevaks on Kariibi mere piraadid Disney üheks suurimaks tuluallikaks ja seda just tänu kapten Sparrowle. Rolli sisseelamiseks ammutas Depp inspiratsiooni Rolling Stonesi kitarristilt Keith Richardsilt, kes mängis filmisarjas hiljem ka Sparrow isa.

4. Tal on oma produtsioonifirma
Depp rajas 2004. aastal oma produtsioonifirma nimega Infinitum Nihil, kus ta ise töötab tegevjuhi, näitleja ja produtsendina. Firma tööde hulka kuuluvad näiteks 2011. aastal linastunud „Rum Diary” ja „Hugo” ning 2012. aastal linastunud „Dark Shadows”. Veel on ta juba neli aastat teinud dokumentaalfilmi oma suurest eeskujust Keith Richardsist ning möödunud aasta lõpus kuulutas Depp selle lõpuks valminuks.

5. Püüdlused kirjastusmaailmas
Mõni aeg tagasi hakkas Depp tegema koostööd HarperCollinsi kirjastusega, et anda välja oma produtsioonifirma nime kandvat raamatusarja, mille pealkirjaks saab „The Unravelled Tales of Bob Dylan”, ning see koosneb muusiku ja Douglas Brinkley vahelistest vestlustest. Depp on ka Hunter S. Thompsoni suur austaja ja on mänginud mitmes kirjaniku teosel põhinevas filmis peaosa, näiteks „The Rum Diary”. Nad olid head sõbrad ja Depp korraldas 2005. aastal ka kirjaniku matused. Kirjaniku tuhk tulistati tema soovi kohaselt minema kahurikuuliga.

6. Ta on tänu oma lauluoskusele palju kiita saanud
„Sweeney Toddi” jaoks harjutas Depp juba filmi „Pirates of the Caribbean: At World’s End” tegemise ajal. Ta lindistas oma laulmist ning parandas vigu ilma lauluõpetaja abita. Tema teiste annete hulka kuulub veel fotograafia ja mõõgavõitlus.

7. Deppi kõige olulisem mälestus
Film „Lone Ranger” ei saanud kriitikutelt küll väga head tagasisidet, kuid Comanche rahva juhid kuulutasid ta oma hõimu auliikmeks. Depp osales ka hõimu paraadil ja tema tutvustamise auks korraldati tseremoonia. Deppil on põlisrahvastega rohkemgi seost. Nimelt oli tema 1630. aastal sündinud segarassist esivanem Elizabeth Key Grinstead esimene Aafrikast pärit esivanemate järeltulija, kes astus enda orjastamise vastu kohtusse ja sai seal ka võidu.

8. Veider, kuid sõbralik
Johnny Deppil on komme oma hotellikülastustele nimesid anda. Samuti armastab ta koos oma lastega multifilme vaadata, millest ta ehk ammutabki inspiratsiooni oma tegelaskujude jaoks. Kord teda peaaegu rööviti tänaval, kuid röövija tundis ta ära ning ütles, et ei hakka mingil juhul kapten Jacki röövima. Depp andis talle sellegi poolest natuke raha. Johnny Depp peab kindlalt kinni ka oma lubadustest. Nimelt kohtus ta Wisconsinis filmimise ajal väikese poisiga, kellele tema kaabu väga meeldis ning Depp lubas talle selle saata, kui film valmis saab. Nii Depp tegigi ja pani veel juurde mõned „Charlie and the Chocolate Factory” filmi meened.

9. Heategija
Deppi tütar haigestus 2007. aastal raskelt, mille tagajärjel lõpetasid tüdruku neerud töötamise. Õnneks laps siiski paranes ning sama aasta jõuludel külastas Depp seda haiglat juba Jack Sparrow kostüümis, et lastega aega veeta. Järgmisel aastal annetas ta haiglale veel miljon dollarit. Hea sõber Heath Ledger suri filmi „The Imaginarium of Doctor Parnassus” tegemise ajal, kuid õnneks Johnny Depp, Jude Law ja Colin Farrell mängisid rolli lõpuni ning hiljem andsid teenitud raha Ledgeri tütrele. Deppil on peale kolme maja ka oma isiklik saar, viinapuude istandus Prantsusmaal ja ta peab koos Sean Penni, John Malkovichi ja Mick Hucknalliga prantsuse restorani. Kõige tipuks on People Magazine valinud Deppi kaks korda 50 kõige ilusama inimese edetabelisse.

10. Ta pole kunagi Oscarit võitnud
Kuigi Johnny Depp on üks Hollywoodi tuntumaid staare ja suuremaid ikoone ning teda on nomineeritud korduvalt mitmetele auhindadele, seal hulgas BAFTAle ja Kuld Gloobusele, ning neid ka omajagu võitnud, ei ole ta siiski vaatamata kolmele nominatsioonile ühtegi Oscarit võitnud.