The Hollywood Reporter avaldas eelmisel nädalal, et Todd Phillips on uue filmi režissöör ja osaline ka stsenaariumi kirjutamisel. Stuudio kirjeldab valminud stsenaariumi kui ühiskonnast eemale tõugatud mehega tutvumist, kuid lugu ei ole ainult sügav karakteriuuring, vaid käsitletav ka hoiatusloona. Phoenix rääkis lähemalt ka vastvõetud rollist, mis on kurikuulus oma sünge mõju poolest näitlejatele.

„Todd Phillips on muljetavaldav režissöör ning tema ideed ja sõnumid Jokkeri maailma kohta on väga huvitavad. Idees, et temaga koos seda projekti teha, on midagi väga kutsuvat. Jokkeri tegelaskuju ja tema maailm on täiesti unikaalsed ning millegi pärast tundub see temaatika mulle kõige hirmutavama asjana üldse,” kommenteerib Phoenix.

Phoenix arvab, et Jokkeri filmi ei saa otseselt ühegi žanri alla liigitada, vaid pigem on tegu millegi väga uudsega ning kõige olulisem on Phoenixi arvates režissööri meeletu kirg oma projekti vastu. „Ilmselt muudab selle filmiga tegelemise nii põnevaks loo sees olevad tegelaskujud, kes peavad end välja rabelema päris elu probleemidest. Mõne tegelase puhul on kõik väljapaistev, kuid teise puhul toimub katsumustega tegelemine varjatult tema sees, mis muudab tegelase huvitavaks ja avastamisväärseks,” lisab Phoenix

Todd Phillips kirjutas stsenaariumi koos Scott Silveriga. Produtsendiks on Emma Tillinger Koskoff („The Wolf of Wall Street”) ning Richard Baratta on tiimis tegevprodutsendina.

Loe täpsemalt SIIT.