1. Kuidas olla atraktiivne, aga mitte ise teada, et oled atraktiivne, aga siiski veeta tunde selleks, et säilitada oma atraktiivsus.

2. Kuidas pesta, kuivatada triikida pesu või teha muid koduseid ülesandeid, sest iga naine ju oskab neid asju teha.

3. Kuidas väänata oma jalad kaela taha ja saada orgasme poosides, mis jätavad su kliitori täielikult mängust välja.

4. Kuidas olla hell ja efektiivne terapeut oma Tinderi-deidile, kes ei suuda end avada kellelegi teisele peale võhivõõraste.

5. Kuidas varjata seda, et sa oled tark, sest sa ei taha näida ülbe või upsakas.

6. Kuidas olla mõjuvõimas juht, olemata sealjuures ülbe või üleolev.

7. Kuidas korraldada toredat pidu, hoolitseda külaliste heaolu eest ja koristada nende järelt ka siis, kui sa ise tegelikult ei olegi peo perenaine.

8. Kuidas alati hästi lõhnata, ka pärast trenni, nädalast grippi ja okseviirust.

9. Kuidas lastega hästi läbi saada ja nende eest hoolitseda ka siis, kui lapsed ei ole sinu omad. Sest ilmselgelt lööb igal naisel emainstiknt välja 3-5 minutit pärast lapse vaatevälja ilmumist.

10. Kuidas end avalikus ruumis võimalikult väikseks teha hoolimata sellest, et sul on ka füüsiline keha, millel on õigus oma ruumile.

11. Kuidas olla “üks poistest”, aga samas ei tohi ilmutada ühtegi mehelikku joont.

12. Kuidas perfektse figuuri, sätitud soengu, meigi ja ideaalselt sobiva rõivastusega välja näha loomulik ja naturaalne.

13. Kuidas anda kutile teada, et sa oled vaba ja saadaval, aga samal ajal mitte mõjuda pealetükkiva ja litsakana, kuid hoiduda ka frigiidse või lihtsalt õrritajana välja paistmisest.

14. Kuidas esitleda oma häid ideid ülemustele nii, et paistaks, et need on nende endi fantastilised mõtted.

15. Kuidas huvituda nohikute asjadest nii, et kallima sõbrad saaksid sinuga neist rääkida, aga mitte neist targem välja paista.

16. Kuidas valmistada kallima lemmikrooga just nii, nagu ta ema seda tegi, kui sa pole mamma kooli või ahjupraadi kunagi maitsnudki.

17. Kuidas paksu meigikihiga välja näha nii, nagu sul poleks üldse meiki peal.

18. Kuidas perverti viisakalt pikalt saata nii, et sa perverdi õrnu tundeid ei haavaks.

19. Kuidas mitte kunagi, MITTE IIAL, peeretada.

20. Kuidas miljoneid kulutamata stiilne ja luksuslik välja näha.

21. Kuidas käsu peale naeratada.

22. Kuidas seksi ajal õigetel hetkedel kõvemini häälitseda, et partner ennast kindlasti hästi tunneks.

23. Kuidas noormeest pikalt saata nii, et ta seda hoopis väljakutsena ei võtaks, et ta tunded haavata ei saaks ja et ta ei arvaks, et ta su sõbratsoonis nüüd on.

24. Kuidas üles leida partneri võtmed, sokid või rahakott, mille ta ise on teadmata asukohta paigutanud, aga mille leidmiseks ta nüüd nõudlikult sinu otsa vaatab.

25. Kuidas oma näonahk sadade kallite toodete üksteise otsa ladumisega veatuks muuta, hoolimata sellest, et vistrikud on naha omamise möödapääsmatu kaasnähe.

26. Kuidas olla igas olukorras üle mõistuse seksikas, aga seda mitte litsakal, vaid mõjukal ja ägedal moel.

27. Kuidas elada ideaalset elu, kus kõik on perfektne hoolimata sellest, et naisena pead sa valima laste ja karjääri vahel. Kuidas teha nägu, et sa ei pea seda valikut tegema.

Allikas: Buzzfeed