Aastaid tagasi oli veel reegliks, et naised, kes abiellusid kuninglikust soost meestega, pidid olema süütud, kirjutab Popsugar. See reegel kehtis veel ka 1981. aastal, kui printsess Diana abiellus prints Charles'iga ja ka Diana perekond pidi tunnistama, et nende tütar on tõepoolest veel neitsi.

Tina Brown'i kirjutatud biograafia "Diana ajaraamat" avaldab, et kuninganna Elizabeth II valis Diana oma poja jaoks välja just seetõttu, et ta olevat "vastupandamatult süütu" ja tal polnud ühtegi endist poiss-sõpra, kes oleksid võinud avaldada näljastele kõmuajakirjanikele lugusid, mis laiema avalikkuse kõrvu ei tohiks jõuda.

Tänaseks on aga ajad muutunud. Kuigi pole paigas kindlat reeglit, mis väidaks, et kuninglik pruut peab olema süütu, on käitumismustrid siiski ajaga natukene kaasas käinud. Kuningliku pere liikmetel lastakse elada endisest rohkem oma elu ja nad ei pea niivõrd palju mõtlema, mida ühiskond neilt nõuab. Näiteks, täpselt nii nagu paljud teised kaasaegsed paarid, siis elasid ka prints William ja Kate Middleton juba enne pulmi koos. Sama kehtib ka Harry ja Meghani puhul.