Martha Stewart ja Sir Anthony Hopkins

Väidetavalt purunes paarikese suhe pärast seda, kui Tony oli sooritanud hiilgava filmirolli, kehastades inimsööja Hannibal Lecterit. Marthake, näedsa, kartis Hannibali tegelaskuju niivõrd, et nägi vaimusilmas endaga koos sängis püherdardamas mitte tegusat Tony, vaid hoopis seda teist, va karimaatilist soolerappijat. Ja see võigas kujutluspilt lennutas Sir Hopkinsi Martha lennuvälja meenutavast voodist otse tänavale.

Natalie Portman ja Moby

Natalie on edukas, tark, tal on kaks kodakondsust (Ameerika ja Iisreali) ning lisaks teab kaunitar peast Jean Reno telefoninumbrit. Moby on taimetoitlane ja loomaõiguslane. Siililegi selge, et pärast mõningast nugistamist lagunes see liialt eripalgeline paar laiali.

Oprah Winfrey ja Roger Ebert

Oprah on väga väga väga väga väga rikas naine. Täpsemalt on ta hetkel väärt 2,9 miljardit dollarit.
Roger Ebert oskas hästi kirjutada, ta pidas muuhulgas ajakirjaniku, filmikriitiku, ajaloolase ametit. Kui aega üle jäi, rullis mees kiiresti Oprah’st üle ja kimas kohe tagasi kontorisse. Täpsuse huvides mainigem, et nende kirgedest tulvil ööd leidsid aset perioodi, mil mõlemad olid veel noored ja kurgunibudeni täkku täis.

Muide, sahistatakse: just Roger oli see, kes soovitas oma toonasele prutale, et too võiks panna oma suure suu raha teenima. Et teha oma jutusaade või nii. Ja nagu nüüdseks teame, osutus Rogeri hooletult pillatud fraas päris tummiseks ideeks.

Helen Mirren ja Liam Neeson

Paarike tutvus 80ndatel aastatel filmi ”Excalibur” võtete ajal. Tõsi, püsivat suhet sellest rekvisiitide hunniku otsas põmmutamisest välja ei koorunud, kuna Maailma Kõige Seksikama Vanaema Helen Mirreni aadressiraamatus on lisaks Liami kontaktile veel vähemalt 35 Hollywoodis resideeruva Maagiliselt Maitsva Megasardelli numbrit. Nii et nälga ei tundnud Helen ei siis ega ilmselt mitte ka praegu.

Whoopi Goldberg ja Ted Danson

Üleüldse kummaline, et see paar suutis teineteisel tunked seljast meelitada. Sest Ted-poiss on tuntud oma eriti rassistlike avalduste poolest. Nii naljavõtmes, aga ka igapäevases kõnepruugis.

Imelik lugu: Whoopi pole ju pealtnäha nii totuke midagi, et laseks end nõnda labaselt läbi triikida. Aga ehk oli ka Tedil tagataskus (või vasakus sääres) peidus mõni vastupandamatu salavorst…eee salarelv? Muidugi, ühest vastust teab ainult Eesti Ekspress ja Whoopi ise.

Madonna ja Tupac Amaru Shakur

Tupac tuli koju ja ütles uhkelt: ”Tšauka, Mann! Nämmisin täna oma promootoriga burksi ja tead, ta ütles, et ma olen müünud üle maailma 75 miljonit plaati!”
Madonna tuiutas meest tuimal pilgul.
”Tupsu, äran’d laia sedasi! Minu kontol on 170 miljonit müüdud ühikut ja ma pole seda kordagi sinu nina alla hõõrunud. Pane parem dressikad jalga ja vii prügi välja! Võibolla õhtul vaatame, kellel on suurem ja vägevam!”

Courteney Cox ja Michael Keaton

Võib ette kujutada, milline möll voodis (rõdul, külmkapi najal, pesumasinas?) käis, kui neurootiline Monica Geller ja täiesti kreisi Beetlejuice oma juhtmed kokku ühendasid. Brrr, aitab sellest rõlgest kujutelmast. Punkt. Liigume edasi.

Lisa Kudrow ja Conan

Väidetavalt oli just Conan see Välek-Vibulane, kellel tuli esimesena mõte oma krimblid Lisa seepiakarva trussade värvli vahele suruda. Lisale plaan meeldis. Ilmselt oleks naine Conaniga pikemaidki ratsaretki planeerinud, aga pidevalt kardinate tagant piiluv Andy Richter käis Lissule sedavõrd pinda, et ühel hetkel puruneski kahe rebasekarva inimlooma suhe tuhandeks killuks.

Cher ja Tom Cruise

Jumal halasta! Kas tõesti? Jah, Hollywoodis leidub piisavalt neid ausa hingega klatšimoore, kes on valmis asetama vasaku käe Steven Spielbergi signeeritud filmiplakatile ja pühalikult vanduma, et see kõlakas on sulatõsi. Ilmselt pole meil muud väljapääsu, kui neid jutte uskuda. Sest Spielbergi nimel vandumine on ju absoluutse tõe garant. Ja nii ongi.

Sheryl Crow ja Owen Wilson

Optimist ütleks, et oleks võinud minna veel halvemini. Kui täpne olla, siis läkski. Sest pärast mõningat kehavedelike vahetamist Sheryl-Owen tandem lahknes ja kumbki osapool kinnitus uue paarilise külge. Ehk siis vastavalt Lance Armstrongi ja Kate Hudsoni haardesse. Mille kohta pessimist ütleks, et enam hullemaks minna ei saa. Ilmselt tõesti mitte. Pole siis ime, et mõni aeg tagasi üritas Owen end….aga see on juba teine teema.