1. Ed O'Neil

"Tuvikeste" ("Married With Children"), "Dragneti" ja "Modern Family" kahele Kuldgloobusele kandideerinud staar Ed O'Neill pole just näitleja, keda seostaks võitluskunstidega.

O'Neill on Brasiilia jiu-jitsuga tegelenud juba pea 23 aastat UFC kaasasutaja Rorion Gracie juhendamise all. Näitleja teenis 2007. aastal ka musta vöö, mida ta ise nimetab oma laste kõrval elu suurimaks saavutuseks.

2. Ashton Kutcher

MTV "Punk'd" saatejuht ja rohkem komöödianäitlejana ("Kaks ja pool meest") tuntud Kutcher ei paista samuti silma kui näitleja, kes võiks tegeleda võitluskunstidega, aga sarnaselt Ed O'Neilliga on ka tema Brasiilia jiu-jitsu harrastaja.

Kutcher teenis 2014. aastal legendaarse BJJ juhendaja Rigan Machado all lilla vöö. Machado ütles, et Kutcher suudaks võita isegi Conor McGregorit.

3. Sean Connery

Tõenäoliselt pole see väga suur üllatus, et üks kuulsamaid James Bondi näitlejaid Sir Thomas Sean Connery on oskuslik ka võitluskunstides.

Connery osaks on saanud Shodani auaste (esimese astme must vöö) Kyokushini karates.

4. Keanu Reeves

"Matrixi" rolli jaoks oli Reevesil ilmselget vaja selgeks õppida päris mitut võitluskunsti. Ta treenis nii Jiu Jitsu, Wushu, poksi, ja Krav Maga põhimõtete järgi. Pärast filmi jäigi Reeves erinevaid võitluskunste harjutama, mille tulemust saab näha näiteks nii "John Wickis", selle järjes kui ka näitleja lavastatud filmis "Man of Tai Chi" (2013).

Reeves hakkas austama võitluskunste niivõrd palju, et nägi kurja vaeva, et "Matrixi" järgede kaskadöörid ja võitluste dublandid saaks kõrgema palga. Elus palju tragöödiaid läbi elanud Reeves (isa lahkus kui ta oli 3-aastane, düsleksia pärast jäi kool pooleli, parim sõber River Phoenix suri üledoosi tõttu kõigest 23-aastasena, tema ja Jennifer Syme'i esimene laps sündis surnult, Syme suri hiljem autoõnnetuses) andis 80 miljonit oma 114 miljoni suurusest "Matrixi" seeria palgast filmi jaoks efektid ja meigi loonud inimestele, sest nendeta poleks tema sõnul olnud ka filmi.

Judo ainuke kolmekordne olümpiavõitja Nomura Tadahiro andis austuse näitamiseks "John Wicki" Jaapani esilinastusel näitlejale üle sümboolse Judo musta vöö.