Maailma ühe hinnatuima ja andekaima kaasaegse tantsu koreograafi Sir Matthew Bourne'i "Tuhkatriinu" on närvikõdi tekitav armastuslugu, mille tegevus toimub teise maailmasõja-aegses Londonis. Koreograafi rahvusvahelist tunnustust pälvinud nägemuses on see teada-tuntud muinasjutt olemuselt tõeline sõjaaja armulugu. Tuhkatriinu ja Kuninglike Õhujõudude ulja piloodi juhuslik kohtumine päädib maagilise ööga, mis vältab vaid nii kaua, et nad jõuaksid armuda, enne kui välkrünnaku õudused nad lahku rebivad.

Sir Matthew Bourne on Briti koreograaf, kes on aastate jooksul pälvinud arvukalt auhindu ja nominatsioone, kaasa arvatud Laurence Olivier’i auhind, Broadway Tony auhind jpt. Bourne löödi rüütliks 2016. aastal just oma teenete eest tantsuvaldkonna arendamisel.

Suurest armastusest räägib ka just naistepäeval kinno jõudev Forum Cinemas märtsikuu kinoklassika "Titanic 3D", mille esmakordsest Eestis linastumisest möödub 20 aastat! Seekord on tervelt 11 Oscariga auhinnatud „Titanic“ kinoekraanidel digitaalselt täiustatuna ja 3D-formaadis. Ühe kõigi aegade suurima kassahiti peaosades säravad noored staarid Leonardo DiCaprio ja Kate Winslet ning lavastajaks maailma edukaim režissöör James Cameron. Filmi lisaseansid tulevad näitamisele kõikidel märtsikuu kolmapäevadel.