Nüüd on Diana endine ülemteener Paul Burrell sõna võtnud enne Harry pulma 19. mail, öeldes, et Hewitt ei saa mitte mingil juhul printsi isa olla. Harry sünni ja eostamise ajal ei tundnud Diana ja James teineteist. Ülemteener osales tõsielusaates "I'm a celebrity, get me out of here" ning rääkis kaasvõistleja Jackie Gilliesiga ning nende omavaheline vestlus salvestati. Gillies küsis ülemteenrilt, et kas Harry ikka on Charlesi poeg, mispeale sai vastuseks, et kindlasti on.

James Hewitt

Jackie kirjeldas, et Harryl on sarnaselt Jamesile punased juuksed ja sarnane näokuju. "Printsi sünni ajal ei tundnud Diana Jamesi, nad kohtusid hiljem ja see on fakt. Harry sündis siis, kui Charles ja Diana olid viis aastat abielus olnud," jätkas Burrell.

Ka James Hewitt on ise sel teemal sõna võtnud. Mullu rääkis ta jutusaates saatejuhile Melissa Doyle'ile, et ta ei ole printsi isa. Diana ja Jamesi armuafäär algas 1986. aastal. Nende suhe lõppes siis, kui mees pidi minema Pärsia lahe sõtta ning pärast seda sai nende afäär ka avalikuks.

Printsid Charles, William ja Harry

Sellest hetkest alates on peaaegu kogu maailma meedia spekuleerinud Harry tegeliku isa üle. Hewitt on ise öelnud, et see on välja mõeldud lugu. "Seesuguste lugude abil müüvad need kõmuväljaanded ennast. Mul on Harryst väga kahju, et ta üldse selliseid jutte kuulma-nägema peab," sõnas Hewitt.