The New York Timesis ilmunud loo lõpus andis Thurman teada, et ta oleks peaaegu Quentin Tarantino võtetel surma saanud, kui sõitis vigast autot juhtides ühe stseeni ajal vastu puud.

Pärast üheksa kuu pikkust võtteperioodi, mil võeti üles mõlemad "Kill Billi" filmid, käskis režissöör Tarantino kõigest neli päeva enne võtete lõppu Thurmanil osaleda stseenis, mis nõudis auto juhtimist.

Thurmanile selgitati, et auto ei pruugi just kõige paremas seisus olla, mistõttu andis naine teada, et ei taha seda ise juhtida ning seda võiks teha hoopis kaskadöör. Tarantino käskis Thurmanil ikkagi ise autorooli istuda, lubades seejuures, et auto on täiesti terve ja tee läheb ainult otse, aga auto polnud terve ja tegemist oli liivase teega, mis polnud sugugi sirge. Thurmanil läks 15 aastat, enne kui sai kätte õnnetuse hetke näidanud video.

Videost on näha, kuidas Thurman auto üle kontrolli kaotab ja vastu puud sõidab, misjärel vajas teiste abi, et autost välja saada.

Thurman kartis pärast õnnetust teravat valu tundes, et nüüd ei saa ta enam kunagi kõndida, kuid õnneks asi nii hull polnud. Näitleja viidi haiglasse ning õnnetuse järel oli tal peapõrutus, katkised põlved ja kaelavigastus. Thurman ja Tarantino tülitsesid väga pikalt ning näitleja süüdistas teda tapmiskatses, kuigi režissööril oli väga kahju, sest ei näinud sellist asja üldse ette. Thurmani sõnul polnud nende suhe pärast seda enam kunagi sama.

Naise toonane abikaasa Ethan Hawke andis Tarantinole mõista, et ta vedas Umat alt nii sõbra kui režissöörina. Tarantino oli väga endast väljas ning palus Hawke'ilt andestust.

Näitleja soovis videot enda kätte saada, et soovi korral ka filmitegijad kohtusse kaevata, kuid talle pakuti videot näidata ainult siis, kui naine ei võta selle alusel filmistuudiot (Weinsteini juhitud Miramax) vastutusele. Sellest pakkumisest ta muidugi keeldus.

Nüüd, kus seksuaalne ahistamine on päevakorras ja Harvey Weinsteini teod on paljastatud, andis lõpuks ka Tarantino video Thurmanile üle, kuid see enam väga ei loe, sest näitleja kael ja põlved jäidki püsivalt vigaseks.