KALJUKITS (22. detsember – 19. jaanuar)

Parimad päevad: 25-26

Kaljukits peaks meeles pidama, et kangekaelsus ei vii kuskile. Energiad soosivad sind, ent asjade kulgemiseks pead tegema kompromisse. Kui soovid ise otsustada oma rahaasjade üle, peaksid mõtlema pigem tavatult ja proovima leida kummalisi lahendusi. Tähtis on aga arusaam, et kompromisside tegemine ja kuldse kesktee leidmine ei tähenda, et oled nõrk ja lased endale pähe istuda. Proovi mõnda uut viisi ja võib-olla võtavad asjad sootuks positiivsema külje.

VEEVALAJA (20. jaanuar – 18. veebruar)

Parimad päevad: 22-24, 27

Veevalaja hakkab nüüd mõtlema sellele, mida hing ihaldab ja kuidas seda kõike saada. Elu kulgeb Veevalaja suhtes hästi ja kõik liigub paremuse poole. Oluline on, et keha ja hing oleks omavahel ühenduses. Tõenäoliselt oled sel nädalal toeks ka sõpradele, kellel on hingemured. Kuulad nad ära ja oled neile justkui spirituaalne tugi. See nädal ei ole hea aega aga uute suhete loomiseks. Sa lihtsalt pole selleks veel valmis. Tähtis on eelkõige oma elu sasipuntrad lahti harutada ja alles siis saad edasi liikuda.

KALAD (19. veebruar – 20. märts)

Parimad päevad: 25-26

Kalade jaoks on viimased nädalad olnud pigem rasked ja keerulised. Nüüd hakkab paistma aga kerge valgusekuma tunneli lõpus. Asjad hakkavad lahenema ja tunned, et oled jälle omas elemendis. Paremaks muutub ka rahaline seis. See nädal on Kalade jaoks soodne aeg osta loteriipilet, sest naeratada võib suur loosiõnn.

Allikas: yourtango.com