Täna, 27. detsembril on Coca-Cola Plaza kavas kontsertfilm “Andrea Bocelli: A Legend of Beauty”, milles legendaarne itaalia tenor särab etenduses, kus Arena di Verona laval on elegantselt kokku segatud ooper, popmuusika, iluuisutamine ning mood.

Kontsertfilm taastab moodsas võtmes klassikalist mütoloogiat ning teeb austusavalduse kõikidele naistele läbi kaasaega pandud Veenuse, Trooja Helena ja Medusa müütide. Lisaks Bocellile esineb ka Venemaa lauljanna Zara ning maailma tippu kuuluvad iluuisutajad eesotsas Jevgeni Pljuštšenko ja Shizuka Arakawaga. Suuretenduse lavastanud Damiano Michieletto on tunnustatud oma innovaatilise lähenemise eest ning fantaasiarikkad ja rabavad kostüümid on loonud tuntud kogu Itaalia moe mõjutaja Chiara Ferragni.

17. jaanuaril on aga Coca-Cola Plaza kavas maailmakuulsa saksa tenori Jonas Kaufmanni kontsertfilm “Jonas Kaufmann – My Italy”. Filmis tutvustatakse Kaufmanni erilist sidet Itaaliaga, mis algas juba tema noorusajal ja näidatakse kaadreid tenori lapsepõlve koduvideodest.

Kaufmann jutustab läbi mälestuste ja laulude oma teekonda ning kogemusi, mis panid teda Itaaliasse armuma. Kõike seda täiendab esitatavate palade laia spektriga valik - kuuleb laulja lemmikuks saanud ning enim emotsioone ja mälestusi pakkuvaid palasid alustades erinevate aariatega, kuni ülimalt positiivse, originaalis Domenico Modugno poolt esitatud, “Volare” ja “Ristiisa” filmi tunnusmeloodiaks saanud “Parla più piano-ni” välja.