1. Filmi jäänud vead

20 aasta jooksul pole paljud oma lemmikfilmi juures märganud ilmselgeid karjuvaid vigu, mida on tublisti üle 10, aga kõigi mainimise asemel toome teieni 10 kõige piinlikumat.

2. Filmist välja jäänud stseenid

Need on stseenid, mis kunagi filmi kinoversiooni ei jõudnud. Eks siinkohal peab igaüks ise otsustama, et kas need stseenid oleksid muutnud filmi paremaks või mitte.

3. See üks kustutatud stseen

"Titanicus" oli mitmeid meeldejäävaid stseene, kuid üks neist oleks võinud filmi viimaseid hetki mitu korda mõjusamaks muuta, aga see lõigati filmist välja. Õnneks on kõik stseenid avalikud ning igaüks saab ise otsustada, kas nende kustutamine oli õige või vale otsus.

4. Jacki oleks peaaegu kehastanud hoopis teine näitleja

See võib tulla üllatusena, aga Leonardo DiCaprio polnud sugugi esimene variant Jacki rolli, kuigi ta oli juba siis tuntud nimi, sest oli juba korra Oscarile kandideerinud filmi "What's Eating Gilbert Grape" rolli eest ning osalenud samuti Oscarile kandideerinud hittfilmis "Romeo + Juliet".

5. "Titanicu" võttemeeskond mürgitati

“Titanicu” võtetel pani senini tundmatu meeskonnaliige ühise toidulaua supi sisse PCP-d, mistõttu sattus režissöör James Cameron ja veel 50 inimest haiglasse ning mõned kogesid imelikke hallutsinatsioone.

6. "Titanic" kaevati kohtusse

Printsess Samantha Kennedy (see on päris nimi) väitis, et filmistuudio Paramount varastas "Titanicu" loomisel ideid tema veel avaldamata autobiograafiast. Kohtu sõnul olid sarnasused liiga üldiselt ning naise hagi ei võetud vastu. Kennedy väitel põhines Leonardo DiCaprio tegelaskuju välimus tema isal, sest tal oli täpselt samasugune soeng. Kennedy nõudis kogu filmi teenitavat kasumit endale ning kõikide koopiate hävitamist. Lõpuks ei võetud teda enam tõsiselt, sest oli sama jutuga kohtusse kaevanud ka "Forrest Gumpi".