1. Lindsay Lohan

"The Parent Trap", "Freaky Friday" ja "Mean Girls" viisid Lohani Hollywoodi tippude hulka, kuid niisama kiire oli ka tema langus, sest mängu tulid alkohol, narkootilised ained, arreteerimised ja nende tõttu järjepidev meedia huviorbiiti langemine.

2013. aastal valmis Lindsay Lohani "karjääri" halvim ja seni viimane film "The Canyons", kus lõi kaasa ka pornostaar James Deen. Film kogus populaarsust ainult vürtsikate sekistseenide poolest ja see oli ka kõik ning Lohani karjäärile see samuti väga palju juurde ei andnud.

Lohanil valmis see aasta ka libahundi film "The Shadow Within", aga sellel pole veel isegi linastuskuupäeva.

2. Charlie Sheen

Kunagi väga aktiivne komöödianäitleja Sheen pole kellegi jaoks võõras. Tema elu on meedias lõppematuseni lahatud, kuid vähe teatakse Sheeni uutest loomingulistest valikutest.

"Kaks ja pool meest" sai tema jaoks läbi, aga karjäär siiski jätkus. Ta proovis nii väiksemad kui ka suuremaid rolle, aga peatus taaskord sarja juures. Selleks on "Viharavi" ("Anger Management"). Sheen osales vahepeal ka paroodias "Õudne film 5" ning tegi väikse rolli ka "Machete" järjes "Machete tapab".

2017. aastal linastus Sheeniga aga midagi väga üllatavat - 11. septembri terrorirünnakute ajal toimuv draama "Nine Eleven", mis osutus aga täielikuks rämpsuks.

Sel aastal näeme Sheeni veel komöödias "Mad Families".

3. Katherine Heigl

Heigl on eri allikate sõnul võtteplatsil sageli ebaprofessionaalne. Viimase lekke kohaselt oli ta ühel võttel pärast mõnda aega õues olemist vinguma hakanud, et miks ta seisma peab ja miks ta õues olema peab. Selle peale vastas produtsent, et naisel tasuks tänulik olla, et ta üldse selle osa sai. Muidugi ei reageerinud naine kommentaarile hästi.

"Grey anatoomiaga" nime teinud Katherine Heigl tõestas mitmete alla keskmiste draamade, põnevike ja komöödiatega, et väljaspool televisiooni pole tal mitte mingisugust võimekust teiste filminäitlejate hulgast silma paista.

Seth Rogeni 2007. aasta komöödia "Knocked Up" andis mõista, et teda ootab lootustandev filminäitleja karjäär, kuid järgnevalt valminud "27 Dresses", "The Ugly Truth", "Killers", "One for the Money" ja "Unforgettable" tõestasid vastupidist.

Heigl läks tagasi seriaalide peale, kuid ka kõigest 1. hooaja jooksnud "State of Affairs" ja sama saatusega leppima pidanud "Doubt" ei suutnud Heiglit uues valguses näidata.

4. Mickey Rourke

"Maadleja", "Raudmees 2", "Sin City", "Palgasõdurite", "9 ja pool nädalat", "Draakoni aasta" ja paljude teiste filmide staar Mickey Rourke alustas poksijana, kuid näitlejana tööle hakates ja vahepeal uuesti poksijana jätkates, mõistis mees, et kõik need löögid näkku ja eriti vastu nina (mis olevat kaks korda murdunud) ei aita näitlejakarjäärile mitte kuidagi kaasa, mistõttu käis nina ja põski kohendamas, aga need tegid asja palju hullemaks, sest näitleja ei näinud enam üldse välja nii nagu enne ning ei saanud seetõttu ka tööd. 2009. aastal käis Rourke oma nägu taastamas ning nüüd näeb ta enam-vähem jälle enda moodi välja.

Rourke oli üks 80ndate kuumimaid staare, kuid pärast “Angel Heart”, “Rumble Fish" ja “9 1/2 Weeks” edu läks kõik allamäge ning mees läks tagasi poksijaameti peale, kuid see rikkus ära ta ilusa näo ning sellele järgnenud odav parandustöö ei aidanud ta karjäärile ka väga palju kaasa.

Rourke tõestas, et on suuteline tegema taaskord kvalitseetseid filme Darren Aronofsky draamaga "Maadleja", mis sai tohutu kiidukoori osaliseks ja eriti kiideti Rourke'i osatäitmist, sest see roll väljendas kõike seda, kes oli ja on Rourke ise.

Kahjuks ei viinud see roll teda tagasi õigele teele, sest sellele järgnes nõrk osatäitmine "Raudmehe" järjes ning minevikust pärit ebameeldiv ja üleolev suhtumine koostööpartnerite suhtes jätkus. Praegu osaleb mees väikestes märulites, mis on kvaliteedi poolest ikka väga kaugel sellest, mida Rourke suutis teha näiteks Aronofsky filmis.

5. Bruce Willis

Bruce Willise ja režissöör Kevin Smithi verbaalsed kähmlused 2010. aasta filmi "Visad võmmid" ("Cop Out") võtete ajal olid toona iga kõmuajakirja lemmikteemaks. Willis olevat käitunud üleolevat ja nägi Smithi vääritu amatöörina.

"Ma olen Bruce Willis ja ma olen seda teinud väga edukalt juba 25 aastat. Kui kaua oled sina olnud Silent *****? Ära lase oma luuseri lõhna mulle ligi," olevat Willis režissöörile võtete käigus öelnud. Oma memuaarides kirjutas Smith, et tema arvates on Willis üks kõige õnnetuimaid ja õelamaid emo *****, keda ta on oma karjääri jooksul kohanud.

Willise ükskõikne suhtumine oma rollidesse ja meediakajastusse tuleb eriti välja näiteks "RED 2" pressituuril. See ükskõiksus võib tulla tõigast, et talle pakutakse rolle ainult märulifilmides, aga tema ei taha näitlemisega lõpparvet teha, mistõttu osalebki igas talle pakutavas filmis, kuid samas käitub nii nagu teda ei huvitaks enam miski.

Õnneks on tal praegu töös M. Night Shyamalani "Glass", mis on järg 2016. aasta filmile "Lõhestunud" ("Split"), milles Willis tegi väga väikse üllatusrolli. Nimelt selgus alles "Lõhestunud" lõpus, et tegu on Shyamalani ja Willise ühise filmi "Purunematu" ("Unbreakable", 2000) järjega. "Glass" on siis selle omanäolise seeria kolmas osa, milles Willis astub taaskord üles erivõimetega mehena.

6. Shia LaBeouf

Shia LaBeouf on kummaline näitleja: ta on teinud rollide jaoks igasuguseid veidrusi. Näiteks keeldus ta sõjafilm "Raev" ("Fury") võtete ajal end pesemast ning lõikas oma nägu, lasi hamba välja tõmmata ning kakles kaasnäitlejatega, et rolli maksimaalselt sisse minna.

2012. aasta John Hillcoati ("The Proposition", "The Road") filmi "Lindpriid" võtetel leidis LaBeouf, et kuna ta kehastab tegelast, kes aitab samakat toota, siis peaks ka tema välja nägema nii nagu oleks päriselt purjus. Kuidas ta seda tegi? Väga lihtsalt: ta jõi ennast enne võtteid täis, sest tema sõnul suutis ta ainult nii jätta reaalse mulje, et tegu on inimesega, kes on joonud.

See muidugi tekitas võtetel paksu pahandust, sest näitleja olevat pidevalt purjutades muutunud väga ebameeldivaks ja isegi agressiivseks.

LaBeouf on palju öelnud ja teinud, kuid viimati paistis ta silma video poolest, milles ta ütles, et mustanahaline politseinik läheb põrgusse, sest ta on mustanahaline.