Pärast Kevin Spacey ahistamisskandaali ilmsiks tulemist jäeti ära "Kogu maailma raha" esilinastus ning näitleja Oscari-kampaaniast loobuti. See aga ei takistanud Ridley Scottil palkamast uut näitlejat ja kulutama suurel hulgal lisaraha, et film ikka Oscariteks valmis saaks ja esialgsel kuupäeval linastuks.

29. detsembril saab olema huvitav näha filmi, mida vaadates teame, et näitleja vahetati loetud nädalad enne esilinastus välja.

Filmi sünopsis "Kogu maailma raha" on lugu 16-aastase John Paul Getty III (Charlie Plummer) röövimisest ja ta pühendunud ema Gaili (Michelle Williams) meeleheitlikust katsest veenda ta miljardärist vanaisa (Christopher Plummer) lunaraha maksma. Kui Getty Sr keeldub, proovib Gail panna ta meelt muutma, samas kui ta poja röövijad aina ettearvamatumaks ja jõhkramaks muutuvad. Gaili poja elu on kaalul ning temast ja Getty nõustajast (Mark Wahlberg) saavad ootamatud liitlased võidujooksus ajaga, mis näitab viimaks, et tõeline ja kestev väärtus on ainult armastusel, mitte rahal.