Režissöör Ridley Scotti otsus lasta oma uuest filmist "Kogu maailma raha" ("All the Money in the World") välja lõigata Kevin Spacey, asendada ta Christopher Plummeriga ning jõuda kogu asi uuesti filmida ja kokku lõigata Oscari-hooaja linastuskuupäevaks 22. detsembriks läheb maksma üle 10 miljoni dollari.

Variety andmetel kulutab filmi üks tootjatest Imperative Entertainment kuni 10 päeva pikkuse võtteperioodi peale üle 10 miljoni dollari. Millele kogu see raha kulub? 2012. aasta filmi "The Beginners" vanima inimesena Oscari võitnud Christopher Plummer ei filmi oma stseene üksi, sest võtetele naasevad ka staarid Mark Wahlberg ja Michelle Williams, mis tähendab, et kõigile kolmele tuleb maksta Hollywoodi näitlejale kohane tasu. Lisaks kulub kogu logistika peale samuti märkimisväärne summa.

Plummeri tasu võib jääda kuskil 250 000 ja 400 000 dollari vahele. Michelle Williams on hetkel hõivatud Tom Hardy filmiga "Venom" (lugu Ämblikmehe vaenlasest), mida haldab sarnaselt "Kogu maailma rahale" samuti Sony, kes leidis muidugi näitlejale aja lisavõtete jaoks. Mark Wahlberg tegeleb praegu "Papside lahing 2" ("Daddy's Home 2") reklaamiga, mistõttu oli temal aega lisavõtete jaoks tagasi tulla.

Siinkohal peab mainima, et stuudio loobus ideest sättida Plummer digitaalselt rohelise tausta abil Spacey asemele, sest lihtsam ja soodsam on võttepaik uuesti üles ehitada, filmida näitlejate selgasid ja identselt taasluua samad stseenid, aga seekord uue näitlejaga.

Lisavõtetele kuluv summa võib tõusta oluliselt suuremaks, sest vaja on ka uusi treilereid, reklaame ja postreid ning läbida muidugi uue filmitud materjali järeltöötlus.

Kõik peaks olema valmis 15. detsembriks ehk nädal enne USA linastusaega.

Eesti kinodes linastub "Kogu maailma raha" 29. detsembril.