"Kogu maailma raha" linastuskuupäev on USA-s endiselt 22. detsember ja Eestis 29. detsember, kuid vaadates Spacey vastu esitatud süüdistuste rohkust ja pidades silmas, et Netflix jättis hittseriaali "Kaardimaja" 6. hooaja filmimise Spacey vallandamise järel pooleli ja alles järeltootmises oleva Gore Vidali film "Gore" ei pruugigi kunagi linastuda, siis otsustas filmi levitaja TriStar Pictures esilinastuse ära jätta ja Oscari-kampaaniast loobuda.

"Kogu maailma raha" on režissöör Ridley Scotti uus film pärast suvist "Tulnukas: Covenanti" ning esialgse kõmu ja ka esimese treileri põhjal jäi mulje, et Spacey uuest filmist saab tänavune suurim Oscari-film.

CNN-ile antud kommentaarides kinnitas levitaja TriStar Pictures, mis on Sony üks allüksuseid, et see on suurepärane film, mida ei saa siiski peaosalise Kevin Spacey süüdistuste valguses 16. novembril Ameerika Filmiinstituudi (AFI) festivalil näidata austusest ohvrite vastu.

Film räägib biograafilise loo 1957. aastal Ameerika rikkamaks inimeseks nimetatud õlimagnaat J. Paul Getty lapselapse röövist ja sellega kaasnenud kurikuulsatest läbirääkimistest. Kaasa teevad veel Michelle Williams, Mark Wahlberg, Timothy Hutton jpt.

Sony kinnitusel jääb filmi linastuskuupäev 22. detsembriks ehk Eestis endiselt 29. detsembriks, sest üle 800 erineva filmitegija jaoks oleks ebaaus jätta näitamata film, mille nimel nad väga kaua aega tööd tegid.

Samas tahaksid kõik näha ka Ridley Scotti uut filmi. Iseasi, kas seekord suudab publik eraldada Kevin Spacey ümber toimuvat ja hinnata ainult näitlejatööd.

"Kogu maailma raha" alustab Eesti kinodes 29. detsembril.