“Anette roll võlus mind kohe pärast esimese osa lugemist, kuna see on mu vara­sematest ekraanitöödest nii erinev – palju koomilisem ja karakteersem,” räägib Maarja, toonitades, et oli meeldivalt üllatunud, kui sarja režissöör Ergo Kuld just talle seda osa pakkus.

Põnevikega on Maarjal tegelikult pikem ajalugu. Juba teismeeas armastas ta lugeda Agatha Christie raamatuid ning enne emaks saamist paelusid teda Robert van Guliki Hiina-ainelised kohtunik Di lood.

Nüüd pole tal lugemiseks enam nii palju mahti, kuid ta tunnistab, et parim film, mida viimati kinos vaatamas käis, oli Sofia Coppola hõrk triller “Petetud”.

“Kõige meelsamini veedan oma sügis­õhtuid tegelikult kodus: aias lehti riisudes ja tuld tehes. Viimased aastad on olnud erakordselt tihedad: kolm kiiresti kasvavat last, töö Tartu Uues Teatris, “Õnne 13”, sekka mõni filmiroll või väike reis. Aga mulle meeldib – see kõik kokku on igapäevane õnnelik elu.”

Elu on mäng

Kalle Sepp ja ansambel Locomotiiv esitlesid oma debüütalbumit “Mäng”. “Kõik on mäng – elu, muusika, suhted. Mängiv inimene on õnnelik ja mängimine on tihti see, mis annab elule uut vunki ja sära. Ma võtsin elu nii, nagu ta on, võtsin ta rõõmud, sõpruse, kurbuse, kaotused, lootused, hetked ja igaviku ning mängisin selle koos oma sõpradega kokku muusikaks,” sõnab Kalle. “Ma mängisin oma unistuse teoks.” Plaadilt leiab kümme lugu ning külalis­solistidena teevad albumil kaasa Adeele Sepp ja Jaan Pehk.

ColorSnap Visualizer

Oled parasjagu remonti tegemas, kuid ei suuda valida seinavärvi? Tead vaid, et ühel Monet’ maalil on täpselt selline gamma, mida ihaldad… ColorSnap Visualizeril on lahendus. Rakendus laseb sul valitud pildilt värve tuvastada ning on valmis veel sadu sarnaseid toone soovitama. Lisaks on sul võimalus ka värvi “proovida”, olgu siis lõuendiks magamistoa sein, juuksed või auto. Laadi vaid üles sobiv foto ning eralda ekraanil koht, mida soovid värvida. Nõnda saad kiirelt vastuse, kas samblaroheline on õige toon või peaksid siiski oliivirohelise kasuks otsustama.

Elina ja Stig jõulutuuril