Kvartali osana saavad meie külalised ka kõige kehvema ilmaga mõnuleda V Spa vee- ja saunakeskuses, lõõgastuda erinevatel hoolitsustel, viia oma lapsed Marakrati mängukeskusesse, nautida hõrgutavaid maitseelamusi restoranis Joyce või prantsuspärases romantilises kohvikus V Café ning poodelda kordagi õue pakase kätte minemata.

V Spaahotell pakub oma külalistele mitmekesist pakettide valikut, mille hulgas leidub nii spaa-, romantika, kui ka perepakette ööbimisega avarates ja valgusküllastes hotellitubades. Külalistel on võimalik nautida rikkalikku toiduvalikut tipptasemel restoranis Joyce, kus toidu valmistamisel hinnatakse kõrgelt tervislikkust ja kohalikku toorainet. Restorani menüü muutub lähtuvalt hooajast maitsemaailma talendi, peakokk Mihkel Mangluse juhtimisel.
V Spa peresõbralikus spaakeskuses ootavad Teid rohked basseiniatraktsioonid nii lastele kui ka täiskasvanutele ning palavad saunarituaalid ka kõige vägevamatele saunakarudele. V Spa 11 erinevat sauna ja 11 veesilma viivad Teid Surnumere äärde puhkama ning Türgi hamam'idesse lõõgastuma Tartust lahkumata.

V Spa pakub oma külalistele ka päevaspaa pakette, kus lisaks vee- ja saunakeskuse külastusele saab ennast premeerida heaolumaailmas pakutavate hoolitsustega. Valikusse kuulub üle 70 hoolitsuse, mis on inspiratsiooni saanud nii kaugetest idamaadest kui ka siitsamast Eesti rahvatarkustest. Hoolitsuste väljatöötamisel oleme tähelepanu pööranud sellele, et V Spa pakuks palju huvitavat kohalikule elanikule ja Tartu külalisele. Heaolumaailmas leidub pakkumisi nii kuueaastastele kui ka kõrgemas eas oma tervise eest hoolitsevatele külalistele.

Ootame Teid lõõgastuma!

Jaga
Kommentaarid