Tegime koos põnevaid asju, olime üksteisel olemas ja nii edasi. Küll aga, kuna ma õpin 250 kilomeetrit eemal ja viimasel koosoldud kuul nägime ainult nädalavahetustel, ei arvanud ma, et see oleks probleemiks. Probleemiks oli aga see, et tüdruk oli minuga, kuigi ma talle ei meeldinud. Ta veetis nädalavahetused minuga, kuigi ta sisimas ei soovinud seda. No ta lihtsalt mängis, et tahab mind. Ükskord siis juhtuski see, et meil oli tore nädalavahetus, ma läksin kooli ära ja õhtul ta kirjutas mulle, et ta ei igatse enam mind. See oli mu jaoks raske. Terve järgmise nädala me Facebooki kaudu tülitsesime. Saime nädala pärast kokku ja ta kallistas mind, me suudlesime ja ta ikkagi ütles, et ta ei taha mind enam kunagi. Järgmine nädal aega hiljem üritasin temaga normaalselt suhelda ja kutsusin ta veelkord välja, et proovida, kas ta ikkagi tahab mind, kuna väga palju küsimärke oli õhus. Tuli välja, et ta ikkagi ei taha mind ja ma olen ta jaoks vastikuks muutunud. Pettumust valmistas see, et kõik oli meie suhtes korras, aga järsku jättis mind maha. Ta tõi ikkagi põhjuseks, et tal pole tundeid ja ta ei saa tundeid tekitada ka. Muidugi ma tean, et tülid jms viivad inimesi üksteisest kaugemale, aga ma poleks uskunud, et naised nii kangekaelsed on. Samas ta ütles, et ta igatseb minuga suhtlemist ja meie koosveedetud aegu, aga ta ei tahaks enam neid kunagi ja ta ei taha enam minuga midagi proovida.

Kogu selle jutu eesmärk oleks see, et anda noortele mõtlemisainet või siis, et nad aru saaks, et kui te olete lahku läinud, siis ei tasu hakata otsima lohutussuhet ning samuti ei tasuks Tinderis uute inimestega tutvuda, vaid enda jaoks aega võtta. Sellega tehakse inimestele haiget. Samuti tahaks, et noored teaks(eriti neiud), et kui teid miski häirib suhtes, siis lihtsalt rääkige sellest, mitte ärge tekitage probleeme. Ja veel üks asi - tahaks, et see jõuaks noorteni, et kui te igatsete mingeid hetki või inimesi, te ikkagi tahate selle inimesega koos olla, siis palun ärge olge kangekaelsed ja halvad nende inimeste vastu, vaid andke uus võimalus. Kellegi igatsemine ei ole rutiinne, siia alla käivad ikkagi tunded ja sellepärast ma ei hakanudki kunagi oma tüdrukut mõistma, miks ta enam mind ei tahtnud kuigi ta ütles, et igatseb mind.

Suhtes tuleb probleemidest rääkida, mitte oma peas tülisid tekitada ja inimesi maha jätta! Samuti loodan, et noored neiud oleksid enesekindlamad, kuna ma ei tea, kas tänapäeva ühiskond mõjutab neid liiga palju aga päris suur hulk noori neide ikkagi enesehaletsevad ennast ja seda on kurb vaadata.